2016 m. spalio 2 d., sekmadienis

Lorna reabilitacija

Lorna reabilitacija Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriuje procedūros atliekamos pacientams, pakonsultavus gydytojui reabilitologui. Medicinos centras Lorna: diagnostika ir gydymas, echoskopija, vandens procedūros, reabilitacija, grožio ir sveikatingumo paslaugos, apgyvendinimas ir nuoma. Medicinos centro „Lorna“ terapinis baseinas papildo šiame centre jau teikiamas kompleksines fizinės medicinos ir reabilitacijos paslaugas.

Lorna reabilitacija
Klaipėdoje neseniai atidarytas naujas fizinės medicinos ir reabilitacijos centras „Lorna“. Jame įrengtas terapinis baseinas su pirtimis papildys. Nors mieste ambulatorinės reabilitacijos paslaugas teikiančių gydymo įstaigų daugėja, pacientams iš to menka nauda – gauti.


Medicinos centras LORNA: diagnostika ir gydymas, echoskopija, vandens procedūros, reabilitacija, grožio ir sveikatingumo paslaugos, apgyvendinimas ir.

Lorna reabilitacija
Stuburo ir kaklo tempimas, vertikali vonia, mankšta vandenyje. Registruokis tik paskaitęs atsiliepimus. Ambulatorinė reabilitacija I: akių ligos. OSTEMEDA, reabilitacijos centras Baltijos pr. Naujasis fizinės medicinos ir reabilitacijos centras sujungtas su jau 13 metų dirbančiu medicinos centru "Lorna“. LORNA, medicinos centras Naujoji Uosto g. Papildykite įmonės Lorna, UAB (įmonės kodas 163225239) informaciją, patikslinkite rekvizitus, įkelkite. Medicininės reabilitacijos įstaigos ir jų teikiamos paslaugos.


VAIKŲ VYSTYMOSI SUTRIKIMŲ ANKSTYVOJI REABILITACIJA Dubysos g.

Lorna reabilitacija
LT-92119, Klaipėda (medicinos centre LORNA) Tel. Lorna Medicinos Centras, Klaipeda, Lithuania. Medicinos centre „Lorna“ galite įsigyti dovanų kuponus fizinės medicinos ir reabilitacijos bei kitoms. Vaikų reabilitacijos skyrius Druskininkų. VšĮ PANEVĖŽIO FIZINĖS MEDICINOS IR REABILITACIJOS CENTRAS. Vaikų medicininės reabilitacijos ir sanatorinio gydymo paslaugas teikiančios.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...