2016 m. spalio 9 d., sekmadienis

Orchideju prieziura

Orchideju prieziura Orchidėjos " Phalaenopsis" priežiūra. Tai orchidėja, kurią mūsų parduotuvėse lengva rasti ir nesunku auginti. Reikia žinoti visai nedaug, kad ši.

Orchideju prieziura
Perskaitę žemiau pateiktą informaciją suprasite, kad orchidėjų laistymas priklauso nuo daugelio faktorių, todėl rekomenduojame nesivadovauti bendrais. Ką daryti, kad jų neperlaistytumėme. Tačiau yra ir kitų rūšių orchidėjų, kurias auginti paprasta. Ciklamenas: auginimas ir priežiūra namų sąlygomis.
Orchideju prieziura
DELFI - Prižiūrint orchidėjas žiemos metu reikia laikytis pagrindinės taisyklės – kuo.


Nesuklysime pasakę, kad orchidėjos turbūt pačios populiariausios gėlės Lietuvoje. Greičiausiai ir ant jūsų palangės puikuojasi bent viena. Sakoma, kad orchidėjos – legendomis apipinti mistiški augalai. Egzotiški žiedai sukėlė didžiulį susidomėjimą vos pasiekę. Gegužraibinių šeima, kuriai priklauso orchidėjos, yra labai gausi. Iš beveik 20 000 orchidėjų rūšių daugiau kaip.


Kaip dažnai ir kiek vandens reikia šiam augalui? Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog orchidėjos auginimas yra beprotiškai sunkus ir Jūs nepajėgsite užauginti gražios bei sveikos orchidėjos.

Orchideju prieziura
Nusipirktą mini Phalaenopsis, jei jis pasodintas kiminuose, po žydėjimo rekomenduojama. Straipsnyje kalbama apie kasdienę orchidėjų priežiūrą. Patariama kaip prižiūrėti gėlių lapus, žienus ir kaip tręšti šia kambarines gėles. Ką vertėtų žinoti apie šių gėlių priežiūrą. Rūpintis orchidėja nėra sudėtinga, reikia tik žinoti kelias svarbias taisykles.


Kiekvienos rūšies poreikiai vis kitokie, bet yra ir keletas visoms bendrų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...