2016 m. lapkričio 29 d., antradienis

Dviguliai miegamieji foteliai

Dviguliai miegamieji foteliai Nauji miegami foteliai, su patalynes deze, ism. Miegamieji foteliai - tai vienos arba dviejų vietų foteliai su miegamąja dalimi. Miegamuosius fotelius ypač populiaru pirkti vaikams.

Dviguliai miegamieji foteliai
Parduodamas labai mažai naudotas miegamas fotelis,ištiestas yra 1,90 ilgio,o pločio 80 cm. Noriu paprašyti,gal kas turit nebenaudojamą miegamą fotelį, viengulį ar dvigulį ir keturių durų spinta labai. Kainos: 709 Lt (A grupė), 766 Lt (B grupė). Minkštų baldų komplektas, Komplektai.


Dviguliai miegamieji foteliai
Galima pasirinkti iš gausybės skirtingo. Akcija Matmenys 170 cm aukštis 89cm. Miegamas dvivietis fotelis "BOSCO" Kaina 572. Su spyruoklėmis BONELL, miegama dalimi ir dėže patalynei. Tokiems momentams sukūrėme minkštas sofas ir patogius fotelius. Kai visi jaukiai įsitaisysite, beliks pasirūpinti, kad ant stalo nepritrūktų užkandžių.


Svetainės fotelis - ar įsivaizduojate savo svetainėje stovinčius tik minkštus fotelius? Taip, daugelis svetainėje pastato vienviečius ar dviviečius kelis fotelius ir to.

Dviguliai miegamieji foteliai
Gylis: 87mm Aukštis: 910mm Plotis: 820mm. Foteliai, pufai, sėdmaišiai, supami foteliai. UAB "Epinera" Kaune gamina minkštus baldus: sofas lovas, kampus, miegamuosius fotelius, baldų komplektus. Skelbimai Paieška dviguliai miegamieji foteliai - Skelbimai Visiems, įdėti nemokamą skelbimą.


Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje, jau tūkstančiai skelbimų. Juškėnų šeimai iš Nausėdų kaimo Kretingos rajono, auginančiai 9 vaikus, įteikti du dviguliai miegamieji foteliai ir dviratis. Nauji ir naudoti foteliai, pufai ir kiti baldai Jūsų svetainei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...