2016 m. lapkričio 29 d., antradienis

Vestuvines sukneles siauliuose

Vestuvines sukneles siauliuose Didysis vestuvių katalogas - didžiausias vestuvinių prekių ir paslaugų pasirinkimas – vestuvinės suknelės, vestuvinių suknelių nuoma Vilniuje, Kaune. Lietuvoje_vestuviniu_sukneliu_kolekcija_16323. Proginiai drabužiai, suknelės, kostiumai","rh":"vestuves.

Vestuvines sukneles siauliuose
Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Siuvame pagal klienčių pageidavimus bei siūlome savo modelius. Vieta: Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Vilnius, Visa Lietuva. Kad galėtume produktyviai, profesionaliai ir dėmesingai suteikti Jums drabužio nuomos paslaugą, būtume labai dėkingi.


Vestuvines sukneles siauliuose
Suknelių nuoma Šiauliuose, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Vestuves AZ - visos vestuvių prekės ir paslaugos nuo A iki Z - proginės suknelės, vakarinės suknelės, proginių suknelių nuoma, kokteilinės suknelės. Parduodame vestuvines sukneles pasiutas pagal Jusu ismatavimus logo. Vestuvine suknelė su prisegamu šleifu,ilgu veliumu. Telšiai, Kaunas, Kalipėda, Šiauliai.


Vilkint šią suknelę, liemenėlės nereikia. Visada naujos ir madingos kolekcijos. Naujos ar kartą dėvėtos vestuvinės suknelės.

Vestuvines sukneles siauliuose
Nuotaka vestuvinę suknelę gali išsirinkti iš mūsų kurtų bei siūtų Mados namų Magija ekspozicijoje turimų suknelių. Jos kurtos vestuvinės suknelės – su ant šilko tapytomis gėlėmis. Tapytos suknelės bei speciali fotosesija neseniai buvo pristatytos Šiauliuose.


Siūlome nebrangias progines bei vakarines sukneles, nuoma bei pardavimas. Tai Ronald Joyce, Victoria Jane, Mori Lee, Gabbiano ir kt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...