Morkos korėjietiškai receptai Morkas nuskuskite ir sutarkuokite plonais šiaudeliais specialia tarka. Druską, cukrų, maltą aitriąją papriką ir maltą kalendrą sumaišykite. Ingredientai: 500 gramų morkų, 9 gramai česnakų, 5 gramai druskos, 8 gramai cukraus, 2 gramai maltos kalendros, 1 gramas malto Čili, 30 gramų obuolių acto.
Palaikykite 20 minučių, kad išsiskirtų sultys, tada nuspauskite. Kategorijos R E C E P T A I, DARŽOVIŲ PATIEKALAI:, Salotos ir mišrainės. Morkas nuplauti, nuskusti, supjaustyti plonais šiaudeliais arba sutarkuoti specialia. Neringa, daryk nesigailesi, cia pats originaliausias receptas koki tik. Juos pabarstyti druska, kad išsiskirtų sultys, o po 20 minučių nuspausti. Pagrindinis+Receptai+Korėjietiškos morkų salotos. Svogūnas; 2 šaukštai maltos kalendros; 4 šaukštai augalinio aliejaus. Korėjiškas morkas skanu valgyti vienas, skalsu su juoda rugine arba balta kvietine duona, virtomis bulvėmis, makaronais, ryžiais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.