2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Saldainiu popieriukai maketai

Saldainiu popieriukai maketai Saldainių kainos, Saldainiai su popieriukais, Tik popieriukai. Spauskite ant nuorodos ČIA prie Jums patinkančio maketo. Krikštynų saldainių popieriukai puikiai tinka standartiniams saldainiams, kaip.

Saldainiu popieriukai maketai
Sveikos mamytes,gal kuri nors esate dariusi saldainiu popieriukus su nuotrauka pagal maketa ar sampato butelio etiketes? Rinkis saldainių popieriukus mergaitei ir berniukui, krikštynų saldainių maketų įvairovė. Gražiai ir spalvotai krikštynų šventei. Esant poreikiui, saldainių maketus galime pritaikyti ir verslui ar valstybinėms įmonėms.
Saldainiu popieriukai maketai
Atkreipiame dėmesį, kad saldainių popieriukai tinka vaflinio tipo.


Nurodytos kainos taikomos užsisakant 1–2 skirtingus maketus. Vieno saldainio popieriuko maketo paruošimas kainuoja 1. Krikštynų žurnaliukai, laikraštukai, kvietimai, diplomai, lipdukai ant gėrimų, saldainių popieriukai ir t. Krikstynu laikrastukas, krikstukas, vestuviu laikrastis, krikstynu diplomai, saldainiu popieriukai: Nemokami maketai. Merginos, gal kuri turit saldainiu popieriuku maketa ir nebutu gaila pasidalinti. Lauros Darbai pridėjo nauja nuotrauka į albumą Saldainių-Šokoladų popieriukai. Individualaus dizaino maketas - 18Lt. Jums tik reikia pasirinkti iš mūsų pateiktų pavyzdžių (maketų) labiausiai patikusį (-ius), parašyti jo.

Saldainiu popieriukai maketai
Jūsų nuotrauka, vardu ir svarbia data. Linksmieji šokolado popierėliai Helovinui.


Kartais užtenka padaryti tiek nedaug, kad. Gaminame šventinių saldainių popierėlius. Galite rinktis iš kelių pateiktų idėjų variantų. Maketo pritaikymas į kaimą įskaičiuotas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...