2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Samuraju kardas kaina

Samuraju kardas kaina Naujas Yodos žalias kardas kolekcionieriams (STAR WARS THE BLACK SERIES YODA FORCE FX LIGHTSABER). KARDO KAINA 14 EURU Siunciu i kitus miestus, del smulkesniu detaliu. Samurajų kardai yra vieni iš pačių tobuliausių ir gražiausių šaltųjų ginklų, kurie.

Samuraju kardas kaina
Katana – tai legendinis japonų samurajų kardas, kurio istorija skaičiuojama 900 metų prieš Kristų. Katanos ašmenys kalami keliais etapais ir. Labai dailūs samurajaus kardai Puiki dovana kiekvienam! DAUGIAU PANAŠIŲ PREKIŲ IEŠKOKITE Mūsų adresas : Šeimyniškių g.
Samuraju kardas kaina
Antikvariniai kardai I kardas I kardai I antikvariniai ginklai I ginklai I ginklas. Kartais vakaruose vadinamas katana, nors iš tiesų.


Prieš atsirandant katanom buvo naudojami jų protėviai kardai, kurie vadinosi. Detali informacija, konsultacijos, atsiliepimai! TAČI kardas būdavo nešiojamas asmenų aštriąja puse į apačią ir jų ilgis dažniausiai. Kreipiuosi į visus, kas domisi japonų kultūra ar tiesiog tokiais šaltaisiais ginklais kaip katana (samurajaus kardas). Tai nėra originalus kardai iš samurajų laikų atitinkantis originalo kokybę. Užduoti klausimą susijusį su šiuo produktu.


Prekės kodas: 5903181042676; Sandėlyje: 3.

Samuraju kardas kaina
Japoniškas žodis katana dažniausiai. Kovo mėnesį į muziejų atgabentos kardų bei dėklų kolekcijos kaina, neoficialiais. Kaune eksponuojama 11 keturių tipų samurajų kardų. Muitininkai, Kauno oro uosto poste tikrindami į Lietuvą atgabentas smulkias siuntas, vienoje iš jų aptiko samurajaus kardą. Merkurijuje" tai ten nelabai didelis, be stovelio kainuoja 230Lt, plius. Tik samuraju kardu imanoma taip tiksliai nupjauti galva ir.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...