2016 m. lapkričio 12 d., šeštadienis

Siulo darba panevezyje

Siulo darba panevezyje O gal studijuojate ir norite atlikti praktiką? Portale CV-Online Jūsų laukia įvairiausių sričių darbo skelbimai. Panevėžio miesto savivaldybės administracija.

Siulo darba panevezyje
Reikalavimai : puikūs bendravimo, pardavimų ir derybiniai įgūdžiai. Naujausi darbo skelbimai iš populiariausų Lietuvos tiekėjų. Mokytojo darbas (mokytojams) - Skelbimas. Ieškantiems ramios aplinkos restoranas „Sfinksas“ siūlo pietauti ar vakarieniauti jaukiame vidiniame kiemelyje.


Pasimėgaukite gardžiais dienos pietumis. SIŪLO DARBĄ VOKIETIJOJE ATSTOVYBĖS VADOVUI Darbo aprašymas: atstovybės plėtros ir vystymo strategijos kūrimas ir įgyvendinimas, pelningos veiklos ir. Siulo darba panevezyje - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? VšĮ Utenos ligoninės skelbimas(galioja iki 2017-06-30). Nemokami darbo skelbimai Lietuvoje ir užsienyje.


Nemokamas darbo skelbimų talpinimas, darbuotojų paieška. Drabužiai, aksesuarai, kosmetika ir dar daug visko – pirk, parduok ar keiskis Vinted. Pavyks ir sutaupyti, ir užsidirbti, nes geros.

Siulo darba panevezyje
Darbas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kt. Siūlo Reklamos gamybos specialistas. Ieškantiems darbo ar darbuotojų Lietuvoje bei užsienyje - čia gausu įvairiausių pasiūlymų. Ekonomiškais mikroautobusais vežame keleivius į oro uostus LT, LV, EE, PL ir BY. Informacija apie rajoną, savivaldybės administraciją.


Rajono naujienos, renginių kalendorius. Lietuvos rinką apsigaubęs paslapties skraiste, užtikrintus žingsnius žengia garsusis prekybos tinklas „Lidl“, jau šią vasarą atidarysiantis savo. Renkame komandą darbui „Lidl“ parduotuvėje. Buhalteris (darbo užmokesčio apskaita), Vilnius. Pieno ūkyje reikalingi darbuotojai: Vet. Moteris ar Vyras veršelių priežiūrai,traktorininkas turintis visas kategorijas,pagalbinis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...