2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Aliexpress lietuviskai katalogas

Aliexpress lietuviskai katalogas Atrinktos gerų atsiliepimų su realiomis nuotraukomis aliexpress prekės pigiau. Užsienio parduotuvių, kurios siunčia į Lietuvą, katalogas. LEGO rinkinys gavosi 133 Lt (su siuntimu), kai įprastai kainuoja.

Aliexpress lietuviskai katalogas
AliExpress – kiniečių multi-parduotuvė. Principas panašus kaip ebay – čia yra daug pardavėjų (tik nėra aukcionų). Ever wanted to shop everything in one place, at one time? With thousands of brands and millions of products at an incredible.
Aliexpress lietuviskai katalogas
Kiniškų prekių tinklalapiai ir katalogai.


Man patinka aliexpress visokiems niekučiams, vaikui drabužėlius pirkt. Keliauja tai ilgokai, bet užtat žymiai pigiau :) Jei kas nesupranta anglų. Aš manau, jog nereiktų skaitinėtis internetinių atsiliepimų apie aliexpress ir save kaip. Tai tikrai patikima kiniška elektroninė parduotuvė. Aliexpress apmokėjimo seka: Papildote mokejimai. Prekybos principas panašus kaip ir ebay.


Kinijos internetinė parduotuvė, kur “po vienu stogu” rasite tūkstančius skirtingų pardavėjų. LABAI PUIKUS IR SUPER PIGUS PIRKINIAI IS KINU PUSLAPIO ALIEXPRESS.

Aliexpress lietuviskai katalogas
Einame į savo pašto dežutę ir atsidarome laišką gautą iš aliexpress. Pamate labai pigias prekes, kaip antai pavyzdziui telefona su android OS ir t. Pirkau kažkiek iš šios Kinų internetinės turgavietės. Daugėja ir lietuvių, vietoj „eBay“ pasirenkančių „Amazon“. Русский Latviešu valoda English Deutsch Français Lietuvių kalba Eesti keel.


Dar nemaciau tokios pasiulos zukles reikmenu int. Visų pirma, nenaudok jokių lietuviškų raidžių. Cia; Jurgutis : geras zodis hoodas lietuviu kalboje :))) ir ne is; Badas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...