2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy s5 kameros keitimas

Samsung galaxy s5 kameros keitimas Galinės kameros apsauginio stikliuko keitimas; Programų perrašymas (operacinės sistemos atnaujinimas). Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei. Sveiki, išmečiau galaxy 3 neo ant žemės ir dužo galinės kameros stikliukas.

Samsung galaxy s5 kameros keitimas
Norėjau sužinot kiek kainuotų stikliuko keitimas ir per kiek laiko jį. Wie man sie richtig nutzt und welche features nützlich. Sudomintu protingas keitimo variantas į kitą telefona ar kokį vertingą daiktą. Kiek kainuotu samsung galaxy s6 edge stikliuko keitimas?
Samsung galaxy s5 kameros keitimas
Detalės keitimas Jūs galite pasinaudoti mūsų taisyklos paslaugomis.


Mes pakeisime šią dalį Jūsų įrenginyje maždaug per 30 minučių. Kodėl nemažai vartotojų labai daug tikėjosi iš išmaniojo telefono Galaxy S5, tai. Nei HD ekrano, nei 16 mpix kameros, bet nerekiu, kad nereikalinga visa tai. Galaxy S2, S2 Plus, Galaxy S3, Galaxy S3 mini, Galaxy S4, Galaxy S4 mini, Galaxy S5. Didelis detalių ir aksesuarų pasirinkimas:- Kameros;- Korpusai;-. MEN GARANTIJAKEICIAM SAMSUNG STIKLUS,EKRANUS S5-249. Telefonas pernelyg naujas, jog kalbėtumėme apie baterijos keitimą. Norintys pigiausio „Galaxy S6“ su 32 GB vidine atmintimi jau gali.


Samsung galaxy s5 kameros keitimas
Po to noras praeina – pirmas ekrano keitimas per metus vis tiek kainuos 30 eurų. Vienas – telefono kamera tikrai labai neblogai fotografuoja esant silpnam apšvietimui. Dar vienas ryškus pakeitimas yra galinėje dalyje – ji pagaminta iš „Gorilla Glass. Galaxy S5“ turėjo tik du privalumus prieš „Galaxy S6“ – buvo. Pagrindinė kamera - automatinis fokusavimas. Nauja paslauga — telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas! Nuo šiol Fortako salonuose galime ne tik išvalyti ar sutaisyti sugedusį kompiuterį, bet ir. Galaxy S5 yra atsparus prakaitui, lietui, smėliui ir dulkėms.


Priekinės kameros keitimas = 15.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...