2016 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Baldai senukuose kaune

Baldai senukuose kaune Baldų centras „Senukai“, ll aukštas, Draugystės g. Veiklos sritys: baldai (prekyba); grafika, dizainas; interjero apdailos medžiagos; kita. Prestižiniame Kauno rajone Vytėnuose stovintį namą jo šeimininkas kartu su architektu įrengė su meile. Jame – ne tik prabangūs baldai, bet ir. Kepsninės Poilsio baldai Lauko pagalvėlės Lauko valgomojo baldai Lauko grindų dangos Tvarkingas daiktų laikymas lauke Skėčiai ir pavėsinės. Prieš 6 dienas - SENUKAI akcijos ir nuolaidos, SENUKAI ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai. Vonios kambario baldai internetu pigiau!

Baldai senukuose kaune
Platus vonios kambario baldų pasirinkimas! Visa tai leido SBA baldų grupei įsitvirtinti tarptautinėse rinkose.


BERRY - baldai ir interjero detalės internetu! Yra galimybė pristatyti į daugelį LT miestų,pristatymo kaina 10eu,Kaune. LISA 1 (680x625xH770) – fotelis su elegantiškomis medinėmis kojelėmis. Baldo karkasui naudojamos medžiagos. Senukų“ ir „Statybų duonos“ firminės parduotuvės veikė Vilniuje (4), Kaune (7). Senukuose“ galima rasti visko, ko reikia namams, jų statybai, remontui, priežiūrai ir patogiam gyvenimui – nuo įvairios technikos, įrangos, įrankių iki. Didžiausią sodo baldų pasirinkimą rasite šiuose „Senukų“ prekybos centruose: Ukmergės g. Didžiausia statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių parduotuvė Lietuvoje. Išmanantis personalas Jums kuria ypatingus pasiūlymus ir padeda.


Taip pat baldus galite rinktis tiesiai gamintojų internetiniuose puslapiuose arba. AB PASVALIO ŽEMTIEKIMAS prekybos centras SENUKAI - Baldai, apšvietimas, interjeras, prekės namams - Pasvalio m. IKI, MAXIMA, NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius, savaitgalio bei kitus pasiūlymus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...