2016 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Baldu muge litexpo

Baldu muge litexpo Vilniuje prasidėjo didžiausia Baltijos šalyse paroda „Baldai 2016“. Atėję į šią parodą lankytojai supras, kad pateko ne į baldų mugę, o į. LITEXPO - Parodų verslo lyderis Baltijos šalyse, kasmet.

Baldu muge litexpo
Mugė padeda atrasti ne tik tolimas šalsi, bet ir Lietuvą. Tarptautinė paroda BALDAI 2016 prasideda jau šį KETVIRTADIENĮ! Baltijos regiono konferencijų turizmo paroda - kontaktų mugė. CONVENE, skirtą Baltijos jūros regiono konferencijų. Gamintojai ir dizaineriai savo kūrinius rengiasi pristatyti tradicinėje baldų parodoje.


BALDAI 2015 - baldų, interjero produktų ir paslaugų bei dizaino idėjų paroda. Prekybos rūmai teikia konsultacijas ir visapusišką pagalbą parodų (mugių) dalyviams ir lankytojams, jų metu. Parodos metu vyks verslo kontaktų mugė, kurią organizuoja VŠĮ „Versli Lietuva“. Statybos, interjero, apdailos medžiagų bei baldų paroda. Litexpo“ projektų vadovė Lilijana Dirsienė. Sporto prekių ir paslaugų, sporto mokyklų, klubų, organizacijų mugė. Vilniaus knygų mugės tema: Lietuviški ženklai pasaulyje. Jubiliejinė baldų paroda tradiciškai supažindina lankytojus su interjero.


CraftVILNIUS – tai jau 3-oji tarptautinė taikomojo meno mugė kviečianti publiką. Tekstilės, juvelyrikos, stiklo, baldų, keramikos, odos dirbinius mugėje pristatys. Pirmą kartą parodoje „Baldai“ surengta ir verslo kontaktų mugė. Metų gazelės“ apdovanojimas – Panevėžio baldų gamybos įmonei „Dominari Sofa“. Lietuvos parodų ir kongresų rūmuose LITEXPO. Nuo šiol bilietus į LITEXPO parodas lankytojai galės įsigyti ne tik parodų metu, bet ir.


Ar įmanoma pakeisti laminuotų medžio drožlių baldų paviršių? Būsto mugėje – nemokamos interjero dizainerių konsultacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...