2016 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Darbas alytuje turguje

Darbas alytuje turguje Alytuje siūlo darbą vidutiniškai už 580 EUR bruto (ant popieriaus) atlyginimą. Dirbančiųjų skaičius siekia 31 tūkst. Reikalinga pardaveja prekiauti turguje.

Darbas alytuje turguje
Ieskau darbo, galiu dirbti taksi dispeceres darba, savaitgali prekiauti turguje, dirbti pagalbine virtuveje. Kotedžas Alytus, Alytus, Barboros Radvilaitės g. Ieško darbo, ieškantys darbo Alytuje skelbimas: Ieskau darbo prekyboje,turiu. Dominančios šalys: Domina darbas Lietuvoje.


Darbas alytuje turguje
Daugelis alytiškių sutiktų, kad Alytaus senasis turgus, su gana didele ap. Praėjusį šeštadienį neišturėjau, nuo turgaus nusileidau link Nemuno pakriaušių, kur prie srūvančių upeliukų žibutės. Alytaus turguje Jazminų gatvėje Aldona Berlickienė ir jos velykinis kiaušinių medis. Visame turguje tik septyni prekeiviai pakluso. Kaniūkų į Alytaus Jotvingių ir Jazminų. Sutikau moterėlių, kurios ir vištinius po penkis litus pardavinėjo – negi kabos turguje dėl lito, kai namie darbai dega! Siūlomas darbas puiki galimybė dirbti dalį dienos, dirbti gyvenant ne Vilniuje ir net.


Nepaklausė, kad su aukštuoju nedera prekiauti turguje - prasigyveno. Mama ir dukra tvirtina, kad tik darbas darže ir pačių užaugintos.

Darbas alytuje turguje
Susidomėjusieji konkrečiu darbu turės prie skelbimo įrašyti kainą, už kurią sutiktų dirbti. Kiekvieno žmogaus kainos siūlymą matys ne tik užsakovas, bet ir kiti. Automobiliai, telefonai, darbas, butai, namai, nuoma, pažintys. Užsienis, Alytaus apskritis, Kauno apskritis, Klaipėdos apskritis, Marijampolės apskritis.


Skubiai reikalinga padavėja darbui su šviežia mėsa turguje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...