2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Baldu parduotuve senukuose

Baldu parduotuve senukuose Baldų centras „Senukai“, ll aukštas, Draugystės g. Minkšti odiniai miegamojo ir svetainės baldai. Didelis odinių kampų, sofų ir lovų bei čiužinių pasirinkimas. Baldų salonai Vilniuje ir Kaune bei Klaipėdoje. Platus asortimentas, greitas pristatymas, patogus atsiskaitymas. Kepsninės Poilsio baldai Lauko pagalvėlės Lauko valgomojo baldai Lauko grindų dangos Tvarkingas daiktų laikymas lauke Skėčiai ir pavėsinės. Milijoniniame name – prabangūs ir akciniai baldai iš „Senukų“.

Baldu parduotuve senukuose
Jame – ne tik prabangūs baldai, bet ir paprastuose prekybos centruose įsigyti. BERRY - baldai ir interjero detalės internetu!


Senukuose“ galima rasti visko, ko reikia namams, jų statybai, remontui. Tai didžiausia statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių parduotuvė Lietuvoje. Prieš 6 dienas - SENUKAI akcijos ir nuolaidos, SENUKAI ir kitų prekybos tinklų akcijų ir. ICECO firminės parduotuvės akcijų ir nuolaidų leidinys 2017. Senukų“ parduotuvė yra viena didžiausių – užima. ABAKHAN FABRICS „AUDINIŲ CENTRAS“ – unikali audinių parduotuvė, kurioje rasite. Didžiausia statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių.


Baldu parduotuve senukuose
Mokėkite grynais, kai gausite prekes; 30 Dienų pinigų. Raskite artimiausią LONAS parduotuvę. PC "OLLO baldai" Darbo laikas: I-V 10-19. SODO BALDŲ KOMPLEKTAI Naujiena 51186354 Baldų komplektas CUBA Komplektą sudaro: Dvivietė sofa – 132 x 75 x 86 cm (1 vnt.) Vienviečiai krėslai – 70 x. Startuoja internetinė baldų parduotuvė. JEI NERADOTE IEŠKOMO BALDO, NETIKO KAINA - PARAŠYKITE MUMS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...