2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Šliaužtinukai su pirštinytėmis

Šliaužtinukai su pirštinytėmis Pašiltinti šliaužtinukai berniukams pilkos ir žydros spalvos dekoruoti siuvinėtu aplikacija šliaužtinuko priekyje, su pirštinytėmis, patogus užsegimas spaudėmis. NEXT rožiniai šliaužtinukai su pirštinytėmis - Būklė labai gera. Rankovytės atsiverčia (vietoje pirštinyčių). Ilgis apie 40 cm (petys ties kaklu - kulnas). Bembi Šliaužtinukai išvirkščiomis siūlėmis su pirštinytėmis, 1 vnt. Puošnus šliaužtinukai mergaitėms ir berniukams kainuos nuo 6,55 eurNaujagimiu kraiteliai, rūbeliai naujagimiams, drabužėliai naujagimiams, puošnūs. F&F Šliaužtinukai pilkai margi.


Komplekte: marškinėliai ir šliaužtukai. Gamintojas: Lafel;; Sudėtis: 100% medvilnė;; Kilmės šalis: Lenkija. Pinokio šliaužtinukai 56 dydis. Kepurytė su pirštinytėmis 1-2metų. Early days" šliaužtinukai 12-18 mėn 80cm 3vnt. Gamex siaustinukas su atverčiamomis pirštinytėmis 56 dydis Drabužėliai TURIME SANDĖLYJE.


Bodis Dino su pirštinytėmis, 62 dydis Drabužėliai 100 proc. Bodžio dydis - 62, su pirštinytėmis. Bodis GAMEX 68 dydis, su pirštinytėmis Drabužėliai TURIME SANDĖLYJE. Nauji nuostabus minksti veliuriniai sliauztinukai 0-3 0-6 ,raso ant etiketes 68. PINOKIO šliaužtinukai Xavier dark grey. Medvilniniai, merino vilnos, bambuko pluošto šliaužtinukai ir kombinezonai kūdikiams. Kokybiški, šilti, medvilniniai šliaužtinukai.


Aksominiai šliaužtinukai "Žydras arkliukas". Megzti šliaužtinukai su vilna, mėlynos spalvos. Marškinėliai šliaužtinukai kelnės smėlinukai siaustinukai pirštinės. Siaustinukai su pirštinytėmis, naujagimiu rubeliai, viskas kudikiams. Dar nepamirškite pasiimti negazuoto mineralinio vandens buteliuką. Pirštinytės kūdikiams, pirštinėti siaustinukai ir šliaužtinukai, kuriuos galite įsigyti tiek vienus, tiek su mūsų jums paruoštomis staigmenomis. Ekologiškos medvilnės pirštinytės naujagimiui.


Drabužiai vaikams internetu kombinezonai: kombinezonai kūdikiams, merino vilna, šliaužtinukai. TU" firmos šliaužtinukai naujagimiui 3 vienetai: "Draugiškas pėdutei" dizainas su paslėptomis siūlėmis. Užsegami spaudėmis nuo kakliuko iki. Lengvi ir šilti siaustinukai su pirštinytėmis – 3 vnt. Aukštos kokybės medvilniniai šliaužtinukai naujagimiams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...