2016 m. gruodžio 17 d., šeštadienis

Baltas rasomasis stalas

Baltas rasomasis stalas Apdaila: Laminuota medžio drožlių plokštė. Rašomieji stalai padės jums susikurti išskirtinį interjerą namuose. Pasistenkite mintimis įsivaizduoti, kaip puikiai viskas derės ir džiaukitės gautu rezultatu.

Baltas rasomasis stalas
Gražūs ir praktiškas darbo stalas reikalingas kiekvienam prie stalo dirbančiam. Laidų angos ir skyrelis nugarėlėje padeda paslėpti laidus, bet tuo pat metu. Darbo stalai - patogus ir praktiški stalai skirti biuruose ar namuose dirbantiems. Baltas Rašomasis Stalas su 5 Stalčiais Elegantiškas stalas su penkiais stalčiais.
Baltas rasomasis stalas
Erdvus stalviršis leis gražiai padėti kambario dekoracijas.


Baltas blizgus lakuotas rašomasis stalas su lentyna. Išmatavimai: Bendras plotis 145 cm, aukštis 94 cm, gylis 50 cm Rašomojo stalo: Plotis 115 cm, aukštis 76. Berry rašomieji stalai – didžiausias pasirinkimas. Balta (34); Kreminė (8); Pilka (6); Salotinė (šv. žalia) (3); Ąžuolas (2); Pušis (2). Tiesus rašomasis stalas (Faneruotė su masyvo elem.). Apmokėti už prekes galite grynaisiais ar banko kortele baldų pristatymo metu.


Biuro darbo stalai su nemokamu pristatymu. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas.

Baltas rasomasis stalas
Ilgis: 600mm Gylis: 600mm Aukštis: 750mm Plotis: 1400mm. Ilgis: 1100mm Gylis: 500mm Aukštis: 780mm Plotis:. Paprasto, bet nesenstančio dizaino stalas suteiks romantišką nuotaiką jūsų darbo kambariui ar miegamajam. Patvarus stalas su penkiais stalčiais, kuriuose.


Išskirtinio dizaino „Volga“ rašomasis stalas yra nedidelis, tad idealiai tinka mažoms erdvėms. Vis dėlto, nors ir nedidelis, šis baldas suteikia pakankamai erdvės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...