2016 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Bebro kailiniai

Bebro kailiniai Parduodami nauji kirpto bebro kailio kailiniai. Kailis kirptas 12 numeriu - aksominis. Ilgis 95cm, pečių plotis 39cm.

Bebro kailiniai
Ilgi kirptų bebrų kailiniai su paraukta kirptos lapės apykakle. Tiesūs kirptų bebrų puskailiniai su aukšta audinių kailio stove. Gaminiai iš lapės, bebro, ponio. Ar galite įsigyti kailinius, kurie nebijotų drėgnų Lietuvos orų?


Bebro kailiniai
Galime patarti, kad bebro kailis būtent toks ir yra. Siuvame kailinius iš natūralaus kailio. Taip pat kailinius taisome, restauruojame, persiuvame. Naturalaus kailio nepernesu (del to kaip tie kailiai yra isgaunami), taciau tenka pripazinti, kad. Turiu Eksos kirpto bebro kailinius wub. Bebro kailiniai Lietuvoje, įmonių paieška Info.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Mes specializuojamės bebro kailių siuvime, bet priklauso nuo kurios vietos kailis imtas. Ta kaina ir skiriasi dėl to, kad kailio.

Bebro kailiniai
Naturalus kirpto bebro kailiniai - Tvarkingi, be defektu, saugoti ir priziureti. Siuvausi sau pagal uzsakyma- antru tokiu nera:) Panesiojau tik viena ziema, o dabar. Natūralaus astragano kailio kailiniai su gobtuvu ir lapės kailiu. Būklė: Naudotas Spalva: Ruda, rusva.


Na turiu ir bebro 3 kailius bet mazokai. Kirpto bebro puskailiniai Beautyfur žiūrėti daugiau. Manoji labaiu noretu is lapes jai graziau atrodo. Kaskur girdejau kad maiso lapes kali su usurinio tai tipo labai gerai. Stilingiems vilniečiams buvo pristatyta modernių kailinių kolekcija 2016. Tituluota gražuolė Gritė Maruškevičiūtė-Tamošiūnė tapo „Eksa“ kailinių.


Kailinių ilgaamžiškumas priklauso nuo jų tekstūros. Atspariausi kailiniai yra iš vandens gyvūnų – ūdros, nutrijos, ir bebro kailių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...