2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Gelyciu darymas is juosteles

Gelyciu darymas is juosteles Taip pat šiame video prijungiau ir tokių gėlių panaudojimo galimybę, pavyzdžiui priklijuoti prie nuotraukų. Skrebinimui tinkamos gėlytės, padarytos ir paprastų dirbtinių gėlių. Kaip pasidaryti gėlytes iš juostelės.

Gelyciu darymas is juosteles
Ant medžiagos nubraižomas apskritimas ir. Tik ant metalo tiesiai nereiketu tvirtinti, geriau laikysis jei juostele bus apsukta ir priklijuota prie metalo ir tuomet priklijuojama jau pati gelyte prie. Kanzashi gėlės24 kovo 2012Tortų ir kitų saldumynų puošimas - NEKOMENTUOJAMA30 gegužės 2010Gėlės - Supermama.


Jauku namuose: Idėja: rankų darbo gėlėsjaukunamuose.

Gelyciu darymas is juosteles
Mano jau išbandyta schema - nuostabios rožės, pagamintos iš juostelės. Pamokėlė: kaip pasidaryti gėlytes iš juostelių. Skrebinime bei atvirukų gamyboje dažnai naudojamos įvairios gėlytės. Cia siuvinejimas vadinasi spalvotomis juostelemis. Juosteliu yra visokiu rusiu, jos buna. Jas sukarpome maždaug 10 cm ilgio (ilgis priklausys nuo to, kokio dydžio gėlės žiedą planuojate daryti).


Vaizdajuostę klijais arba SEW kraštai. Atsižvelgdama trys lapai, iškelia gėlių klijuoti juos pagal kraštų ir pridėti. Miniatiūriniai gėlių satino juostelės pasiruošę.

Gelyciu darymas is juosteles
Reikės 2,5cm pločio atlasinės juostelės (gali būti vienos spalvos, gali būti įvairių kaip... Mano rankų darbo dovana yra velta gėlytė (sagė). Jums reikės: spalvoto popieriaus, karštų klijų, žirklių, juostelės.


Iš spalvoto popieriaus išsikirpkite keturias gėlytes: dvi didesnes, dvi mažesnes. Darant puokštę iš rožių, reikia mirkyti ne tik gėlių galiukus, bet visą kotą. Karštais ar kitokiais klijais patepkite juostelės kraštelius. Filmuotas šių gėlyčių gamybos pamokas galite peržiūrėti čia ir čia. Paskutinis žingsnelis – pritvirtinti juostelę, už kurios gėlelę pakabinsite. Tai išties paprastas bei didelių gabumų nereikalaujantis rankdarbis, kuris. Suklijuoti rožės lapeliams naudokite žalią klijuojamąją juostelę. Pasidarykite tokių gėlių daugiau ir kai neturėsite natūralių gyvų gėlių, tikrai.


Kai jau turite pakankamai audinio juostų, galima pradėti sukti gėlių žiedus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...