2016 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Intelektinių paslaugų sutartis mokesčiai

Intelektinių paslaugų sutartis mokesčiai Darbo ir paslaugų sutartis gali netgi egzistuoti kartu, t. Sudaryta intelektinių paslaugų sutartis. Remiantis Lietuvos Respublikos gyventojų pajamų mokesčio.

Intelektinių paslaugų sutartis mokesčiai
Jei paslauga teikiama pasirašius paslaugų teikimo sutartį. Išmokėta suma ir sumokėti mokesčiai bus automatiniu būdu patalpinti į Jūsų. Dabar gi sudarome intelektinių atlygintinų paslaugų sutartis, nes nereikia. Užsakovas GPM turi sumok ti neatskaičiuodamas iš.
Intelektinių paslaugų sutartis mokesčiai
Visgi prieš sudarant paslaugų sutartis reikia žinoti esminius darbo ir paslaugų.


Autorinių sutarčių ir atlikėjo intelektinių paslaugų sutarčių sudarymo. Pakeistos Metinių pelno mokesčio deklaracijų PLN204, PLN204A. Mokesčiai atlikėjams vykdant individualią atlikėjo (scenos pastatymų) veiklą. Atlikėjo paslaugų sutartis (individuali veikla). Gali būti sudaryta tiek autorinė, tiek paslaugų teikimo sutartis. Kalba eina apie intelektinį darbą, todėl neaiški riba tarp vienos ir kitos sutarties.


Gal kas gali greitai padet ir informuot, kokio dydzio ir kam moket intelektine ar autorine sutarti sudariusiam asmeniui? Paslaugų teikimo sutarties pavyzdys, šablonas.

Intelektinių paslaugų sutartis mokesčiai
Vykdytojas įsipareigoja atlikti paslaugas pagal iš anksto su Užsakovu suderintą grafiką. Civilinė paslaugų sutartis yra sudaroma tarp mažosios bendrijos ir jos vadovo. Sutartis dėl atlygintinų paslaugų teikimo tarp įmonių arba fizinių asmenų. Lektorius, su universitetu sudaręs autorinę sutartį, skaito paskaitą. Jos skirtos teatrams, koncertinėms.


Autorinių atlyginimų mokesčių skaičiuoklė, galinti paskaičiuoti mokesčius galiojusius iki ir po 2009-ųjų, o taip pat ir įsigaliojusius nuo 2011 metų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...