2016 m. gruodžio 25 d., sekmadienis

Grandineles ant rankos

Grandineles ant rankos Sidabrinės grandinėlės ant rankos moterims. Tai puiki Kalėdinė dovana kiekvienai moteriai. Internetinė parduotuvė BRASCO Juvelyrika: patogi svetainė, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas visoje.

Grandineles ant rankos
Auksinės, sidabrinės grandinėlės papuoš Jūsų kaklą. Parduodama labai stilinga ir grazi versace rasto grandinele ant rankos. Gaminys yra visiškai naujas, labai kokybiškas. Grandinele pildyta 18 karatu auksu.


Grandineles ant rankos
Siūlome Jums mūsų juvelyrų gamybos grandinėles vyrams ir moterims iš aukso - tai rankų darbo. Vyriškų grandinėlių skelbimai, pasiūlymai, kainos. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Kita: Sidarines grandineles ant rankos Vilnius. Dažniausiai ant kaklo nešiojamos yra vyriškos grandinėlės. Jos gaminamos iš įvairiausių metalų, dėl to kiekvienas gali išsirinkti sau tinkamą rūšį. Jeigu ieškote geros kokybės auksinių ar kitokių grandinėlių, užsukite į mūsų parduotuvę ir išsirinkite puikias grandinėlės sau pigiau.


Sveiki, norejau paklausti ant kurios rankos nesiojat sidabrines bei auksines.

Grandineles ant rankos
Didelis pasirinkimas tiek vyrams, tiek moterims. Itin patraukli kaina ir nemokamas pristatymas. Bismark pynimo grandinėlės gaminamos nuo 8 iki 200 gramų. Kaklo papuošalai internetu – grandinėlės, pakabukai. Dauguma moterims, bet turime ir vyriškų. Turiu omeny jei įkiši į vandenį kokį tarkim azerbaidžanietišką tai po mėnesio gali nešiotis rūdžių grandinėlę. Sveiki taigi parduodu Sidarbrines grandineles ant kaklo ir rankos Vyriskos.


Igesne ir sunkesne , ilgis 50,5 cm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...