2016 m. gruodžio 25 d., sekmadienis

Odontologai kretingoje

Odontologai kretingoje Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Be būtinojo gydymo odontologai siūlo ir profilaktines bei. Gydytojo odontologo konsultacija (iki 60 min.) 14,48.

Odontologai kretingoje
Northway medicinos centre konsultuoja ir gydo kvalifikuoti gydytojai odontologai. Išsamesnę informaciją galite rasti apsilankę interneto svetainėje. Darbuotojai, 2 darbuotojai (apdraustieji). Lietuvos gydytojų reitingai ir atsiliepimai.
Odontologai kretingoje
Skiparienės odontologijos kabinetas, IĮ.


Tokių įstaigų, kurioms odontologo paslaugos teikiamos poilsio dienomis, pasak G. Kretingoje, burnos higiena, odontologai. Dantų protezuotojai, odontologai (stomatologai). Klaipėdoje poilsio dienomis dirbtų daugiau budinčių odontologų. Pajūrio odontologijos centre“ yra atliekamos dentalinės ir panoraminės rentgeno nuotraukos, kuriose matoma visa burnos ertmė ir aplink esančios sritys. Benetienės odontologijos kabinetas, IĮ. Trofimovienės odontologijos kabinetas, IĮ. UAB Jonavos odontologijos centras Nauja!


Odontologai kretingoje
Uždaroji akcinė bendrovė Juodmenos šeimos klinika, Tiesioji g. Tinkamiausi, patogiausi odontologijos kabinetai jums. Dantų šaknų kanalų gydymas (Endodontinis gydymas). Galima kreiptis ir į kitos gydymo įstaigos gydytoją odontologą, bet tokiu atveju už suteiktą konsultaciją reikės mokėti. Teikiamos paslaugos; Dantų gydymas, protezavimas, implantacija. Segosta“ daug dėmesio skiria periodontito susirgimams. Tai susiję su tuo, kad iš pradžių dantų apnašos, kurios periodiškai atsiranda ir. ODONTOLOGIJOS KLINIKOJE VAIDENTA TEIKIAMOS AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, MOKSLU IR PAŽANGIAUSIOMIS.


Ambulatorinis konsultacinis skyrius dirba darbo dienomis 7. GYDYTOJŲ KONSULTANTŲ PACIENTŲ PRIĖMIMO. Specialistų dantistai į kretinga - 97001 ir jo apylinkėse. Navasaitienės odontologijos kabinetas. Sveiki kauniečiai vintediečiai, prašau pasiulykit jei žinot kokiu odontologijos. Prasau, rekomenduokit gera odontologa Kaune, kuris neimtu kosminiu pinigu. Pagal Odontologų rūmų priimtą sprendimą.


Burnos higienistė dirba: I, II, IV 15.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...