2016 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Įmonės pavadinimo rezervavimas

Įmonės pavadinimo rezervavimas Kokio dydžio atlyginimas mokamas už šią paslaugą? Registrų centro klientų savitarnos sistemos mokomasis filmukas apie naujo juridinio asmens pavadinimo. Bandant rezervuoti naujos įmonės pavadinimą, Registrų centras jį dažnai.

Įmonės pavadinimo rezervavimas
Pavadinimų patikra ir įtraukimas į duomenų bazes. UAB steigimas prasideda nuo pavadinimo rezervavimo. Užpildoma forma JAR-5 ir pateikiama VĮ „Registrų centrui“.


UAB Steigimas prasideda nuo pavadinimo rezervavimo.

Įmonės pavadinimo rezervavimas
Puikiai pasirinktas įmonės pavadinimas ateityje gali reikalauja žymiai mažiau. Patartina ne tik patikrinti pavadinimo naujumą, bet taip pat ir rezervuoti jį. Visų pirma jums reikės įmonei pavadinimo. Lietuvoje draudžiama registruoti nelietuviškus įmonių pavadinimus. Paieška; Prašymo rezervuoti pasirašymas; Apmokėjimas Internetinė bankininkystės.


Pastaba – steigiame įmones ir užsienietišku pavadinimu. Juridinio asmens pavadinimo sudarymas. Steigiama įmonės (UAB) turi turėti vieną steigėją. UAB “Finita” suteikia Užsakovui sertifikuotą elektroninį parašą, užsako laikino įmonės pavadinimo rezervavimą, paruošia įmonės steigimo.

Įmonės pavadinimo rezervavimas
Registravimas interneto svetaines pavadinimo, 30 €. Kaune Klaipedoje Vilniuje Siauliuose ir kt. LR Civilinis kodeksas numato, kad simbolinis įmonės pavadinimas. DELFI - Įmonės pavadinimo pasirinkimas – atsakinga užduotis ir ne. Kad taip nenutiktų, pavadinimą galite rezervuoti laikinai įtraukdami jį į. Dėsime pastangas, kad verslininkai kaip galima mažiau pajustų naujovės poveikį, bet negalime garantuoti, kad pavadinimo rezervavimo ar.


Prieš steigiant naują įmonę, reikia rezervuoti jos pavadinimą Registrų centre. Tai užtrunka vieną darbo dieną ir kainuoja 16,22€. Apie tai, kaip juose nepaklysti ir įmonę įsteigti vos per kelias dienas. Kliento atstovavimas Juridinių asmenų registre. Kai patalpų savininkas yra fizinis asmuo (t.y., bet koks žmogus, o ne įmonė, įstaiga ar organizacija) - reikia, kad savininkas tokį savo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...