2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Kailiu isdirbimas kretinga

Kailiu isdirbimas kretinga Specializacijoje pateikiamos Lietuvoje veikiančios įmonės, kurių pagrindinė veikla - kailių išdirbimas. Anonimas Pries atiduodant isdirbimui yra ivairiu budu kaili pasizymet ir. Kiek bekainuoja bebro kailio isdirbimas ?

Kailiu isdirbimas kretinga
Aš žinau tik kad nemažai laiko užtrunka tas išdirbimas, del keletos kailiu nepradėčiau turbut terliotis, žinau kur kaune visai neblogai išdirbinėja. Namuose galima išdirbti nedidelių gyvulėlių, pavyzdžiui, triušių, kailiukus. Išdirbimui tinka tik žiemą užmušti triušių kailiukai. Bebrų, lapių, šeškų ir kitų kailių išdirbimas.


Kailiu isdirbimas kretinga
Avikailio išdirbimas, dažymas ( Piliakalnio g. 3, KAUNAS ) - Žemėlapis, Įmonės kodas, PVM, adresas, telefonas. Parduodu 4 išdirbtus, pakirptus bebro kailius. Jei po vieną, kaina derinama pagal kailį. Galimas atvežimas į Kauną - Klaipėdą - Kretingą - Palangą. Kailių išdirbimui ir dažymui naudojame amerikietišką LOWENSTEIN technologiją bei chemines. Tamsiai rudi ištisinės audinės puskailiniai. Tiesaus silueto, apačioje galima sutraukti su juostele. Lietuvos įmonės - Odų rauginimas ir išdirbimas; kailių išdirbimas ir dažymas.


Didžiausias kailių – odos pasirinkimas Šiauliuose.

Kailiu isdirbimas kretinga
Kretingos rajono savivaldybės interneto svetainėje. Dakota" amerikietiška 3 nuotrauka - valymo, iškratymo būgnai 4 nuotrauka - centrifūga. Kad rašinys būtų lengvai paskaitomas, iš pradžių apžvelgsime odų ir kailių. Iš dviejų pastarųjų gyvulių odos buvo išdirbama vadinamas safjanas, ir tai baltos, geltonos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...