2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Paprastoji sizofrenija

Paprastoji sizofrenija Kitos teorijos šizofreniją apibrėžia kaip lėtinę psichikos ligą, kuria suserga jauni žmonės ir kuri. Dabar taip suprantama šizofrenijos paprastoji (simplex) forma. Aštuonerius metus sergu paprastąja šizofrenija.

Paprastoji sizofrenija
Arnhild Lauvreng biografinėje knygoje „Auštant aš virsdavau liūtu: kaip man pavyko įveikti šizofreniją“ apie. Kitose teorijose šizofrenija apibrėžiama kaip chroniška psichikos liga, kuria suserga jauno amžiaus žmonės, pakenkiamos emocijų. Simptomai: haliucinacijos, kliedesiai, mąstymo. Sergant paprastąja šizofrenija nebūna ryškių pozityvių simptomų.


Paprastoji sizofrenija
Tiesiog žmogus tampa uždaras, silpnėja jo aktyvumas ir iniciatyva, ima trūkti. Paprastąją schizofrenija sunku tiksliai diagnozuoti, kadangi diagnozė priklauso nuo lėtai progresuojančių būdingų rezidualinei schizofrenijai (F20.5). Paprastoji – retai pasitaikantis sutrikimas, atsiranda nepastebimai. Ligos istorija: paprastoji šizofrenija. Ligonio stebėjimo ir surinktų apie jį žinių lapas. Iš priverstinio ambulatorinio gydymo psichikos sveikatos centre išvados matyti, kad R. Teismo psichiatrijos, psichologijos ekspertizės aktu (b. l. 78 -79) nustatyta, kad A. Pasidomėjau, kas per liga ir su kuo yra valgoma ta šizofrenija.


Retas sutrikimas, atsirandantis nepastebimai progresuojant elgesio keistumams, pasireiškiantis nesugebėjimu vykdyti.

Paprastoji sizofrenija
Kaip sraipsnyje minėta, žmogus, sergantis paprastąja šizofrenija, pasineria į save, pasidaro. Sergant šizofrenija taip pat taikomi šie pagrindiniai psichologinės korekcijos metodai:. Prieš dvylika metų kurį laiką dirbau psichiatrinėje ligoninėje, daugiausia su sergančiais šizofrenija. Bandyti įsijausti į patologiją buvo bauginamai įdomu. F20-F29 Šizofrenija, šizofreniniai ir kliedesiniai sutrikimai. TLK-10-AM sisteminį ligų sąrašą šizofrenija, šizotipinis ir. Parengė: Lukas Stumbra, Paulius Aidietis.


Sutrikimas, kuriam būdingas sumažėjęs (stuporas) ar padidėjęs (sujaudinimas) psichomotorinis. Nutraukus cukraus ir paprastųjų angliavandenių, kurie skyla į tą patį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...