2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu

Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei (Gobelenas) Greita peržiūraSMIL-VA7-KAMPASF-U25-DES2750 × 1600 × 800. Prekės kodas: SKAN-MA115-DO22-KAMPAS. Naudokitės išsirinkta preke už nedidelę mėnesio įmoką.

Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu
Kampine sofa_4 Kampine sofa_3 Kampine sofa_2 Kampine sofa_1. Produkto kategorija: kampinė sofa su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei. Su reguliuojamos padėties galvos atramomis. Su miegojimo funkcija (193x128 cm) ir dėže patalynei.


Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu
Galimybė užsisakyti dešinės pusės kampinę sofą. Minkštas kampas su miegojimo mechanizmu ir talpia patalynės dėže. Kaip tik šiandien Jums siūlome įsigyti šiuolaikiško dizaino minkštą kampinę sofą BEQUEM su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei VISOJE LIETUVOJE už. MODERN su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei (galėsite rinktis ir sofą BEQUEM). Kombinuota odos ir audinio apdaila atitinka aukščiausias šių dienų mados tendencijas. MIAMI su miegojimo mechanizmu (siūlome 4 sofų modelius ir įvairiausias spalvas). Dvivietėje sofoje esantis BELGIC mechanizmas skirtas nekasdieniniam miegojimui (195x90 cm). Korpuso rėmas pagamintas iš natūralios medienos su buko.


Sofa patogi su miegojimo funkcija ir r.

Kampinė sofa su miegojimo mechanizmu
Geros būkles kampinė sofa su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei. Geriausios nuolaidos – 26856 pasiūlymai. ERIKA su miegojimo mechanizmu ir dėže patalynei. Title: Kampinės gobeleninės sofos, Author: Berry Baldai, Name:. Ilgis: 2050mm Aukštis: 1000mm Plotis: 850mm.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...