2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Karine stovykla rukloje

Karine stovykla rukloje Sukarinta vaikų vasaros stovykla “Už Lietuvą” 2016. Visiems, norintiems aktyviai praleisti laiką ir susirasti naujų draugų. SUKARINTA STOVYKLA PAAUGLIAMS (vaikinams ir merginoms).

Karine stovykla rukloje
Vyriškumo ugdymas“ vaikams, įrašytiems į policijos rizikos grupės. Stovyklos organizatorius: VšĮ "Tobulėjimas". Ugdysime lyderio savybes, garbės ir pareigos jausmą. Tai stovykla norinčiam išbandyti kariško gyvenimo.
Karine stovykla rukloje
Aštuntus metus iš eilės organizuojame sukarintas stovyklas "POLIGONAS" šauniems, nuotykių, tikros.


Drausmė, kariški užsiėmimai, išgyvenimas gamtoje, savaitė be mobiliojo telefono. Ar siunčiate savo vaikus į vasaros stovyklas? Kadangi stovyklos sukarintos, moksleiviai privalės laikytis griežtos disciplinos, kitaip turės vykdyti kariuomenės. Jaunuoliai kviečiami į karinę žiemos stovyklą. Rukloje (karine),nuo 7 metu iki 16m. Karių krikščioniškieji gerovės namai Ruklos karinėje įguloje organizuoja karišką.


Prie Šiaulių yra sukarinta stovykla. Tikiu, kad stovykla policijos kursantams paruoš juos ne tik mokymams, bet ir gyvenimui”, – sakė mjr. Tai bus dviejų savaičių karinė stovykla. Tai – jaunimo stovyklos, žaibiškai išpopuliarėjusios prasidėjus agresijai. Jaunimas susipažįsta su karine technika, iš arti pamato Lietuvos. Nelaimė Pabradės poligone – per karines pratybas čia mirė karys.


Jis rastas be gyvybės ženklų po nakvynės lauko stovykloje. RUKLOJE PADEMONSTRAVO NATO KARINĘ TECHNIKĄ. Mes tuo labai domimės, šią vasarą netgi darome stovyklą su šauliais, kad savo. Per pavasario atostogas (nuo kovo 30 iki balandžio 3 dienos). Prasidėjus sovietmečiui, čia įkurdinta SSRS armijos tankų brigada, pėstininkų. Ukrainos pajėgos antradienio rytą sunaikino prorusiškų separatistų stovyklą Luhansko srityje prie.


Gaižiūnų poligone (Rukla, Jonavos r.).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...