2016 m. gruodžio 23 d., penktadienis

Kompiuterio sandara

Kompiuterio sandara Pagrindinės kompiuterio techninės įrangos dalys. Mokinys Ovidijus Aleksiukaitis KOMPIUTERIO SANDARA. Skirta susipažinti su kompiuterio vidine it išorine sandara.

Kompiuterio sandara
Minimalų asmeninio kompiuterio komplektą sudaro šie įrenginiai: sisteminis blokas, vaizduoklis, klaviatūra, pelė. Asmeninio kompiuterio sudedamosios dalys. CPU), standųjį diską, įvesties ir išvesties įtaisus, atmintinės tipus. Informacinės technologijos 9 klasei. Kuo aiškiau ir išsamiau išdėstyti modernių kompiuterių sistemų esmę, būdingus bruožus.


Jei naudojate stalinį kompiuterį, jau tikriausiai žinote, kad nėra atskiros dalies, vadinamos „kompiuteris“. Kompiuterio sandara, procesorius, vidinė atmintinė, magistralė. Sukurti apklausas yra paprasta ir lengva. Darbalaukis, darbas su langais Learn with flashcards, games, and more — for free. Skaidres apie kompiuterio irenginius. Nešiojamųjų kompiuterių sandaros apžvalga. Tačiau iš esmės nešiojamo kompiuterio sandara ir veikimo principai yra analogiški kaip ir.


Dažnai terminas ,,architektūra” suprantamas kaip sistemos savybės, kurias mato ir suvokia vartotojas.

Kompiuterio sandara
Jam svarbu suvokti pagrindinių sistemos. Kompiuterį sudaro 2 dalys: Aparatinė įranga (hardware) – tai įvairių įtaisų visuma, užtikrinanti kompiuterio veikimą. Dvejetainis kodas, kompiuterio sandara. Pažymėkite visus veiksnius, kurie kenksmingi žmogui, dirbančiam kompiuteriu. KOMPIUTERIO SANDARA IR PAGRINDINIAI ĮRENGINIAI. Sisteminė plokštė ir mikroschemų rinkinys.


Jei vaikai jau yra susipažinę su kompiuteriu, paklauskite, kokias programas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...