2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

Lietuviu liaudies sokiu sarasas

Lietuviu liaudies sokiu sarasas Didžiausia legalios lietuviškos muzikos duomenų bazė. Senoviniai lietuvių liaudies šokiai - kas tai? Mato Slančiausko užrašyti lietuvių liaudies šokiai, rateliai, žaidimai”.

Lietuviu liaudies sokiu sarasas
Sausio 20 dienos rytą, viduržiemio šalčiui sukausčius upes, Lietuvos sostinėje. St r a i p s n io obje k t a s – žemaičių šokiai, rateliai bei žaidimai. Respublikiniai liaudies kūrybos namai. Lietuvių liaudies šokių ir žaidimų autorinis sąrašas.
Lietuviu liaudies sokiu sarasas
Folkloro ansamblis "Žaisa" , Kaunas , Lietuva.


Autobusais suvažiuoja tradicinių šokių mėgėjai iš Estijos, Latvijos, Lietuvos. Bulota Galima užisakyti muzikos įrašus iš R. Bulotos pagal susitarima iš pateikto sarašo. Objektas - lietuvių tautiniai šokiai, šokami Dainų šven. Export Citation, BiBTeX EndNote RefMan. Suaugusiųjų liaudiškų šokių kolektyvų konkursinis festivalis „Pora už poros“ 2017 2013 2009 2005 2001 1997. Lietuvos vaikų ir moksleivių konkursinis festivalis „Aguonėlė“ 2016 2012 2008 2004. Kadagys“ premjera, kuriame išskirtiniais pasirodymais žada nustebinti Kauno.

Lietuviu liaudies sokiu sarasas
Višinskio (1875 – 1906) šokių sąraše randame polką 1897 m. Sceninio lietuvių liaudies šokio toles-.


Kaip ir kitos kūrybos rūšys, choreografija visuomet buvo labai susijusi su liaudies buitimi, darbu ir papročiais. Dažnai tautai reprezentuoti yra pasirenkami liaudies šokiai. Tyrinėtojai sutaria, kad lietuvių liaudies menas – tai žemdirbių kurtas menas, kuriame atsispindi. Dainų šventė yra vienas reikšmingiausių renginių lietuvių liaudies šokio ir muzikos. Reprezentatyvųjį žmonijos nematerialaus kultūros paveldo sąrašą. Pagal muzikos vadovėlį „Lakštutė“ 3 klasei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...