2016 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

Padėklas dokumentams

Padėklas dokumentams A4 - A5 formato dokumentams laikyti. Padėklas dokumentams TRANSIT INTEGO. Jos matmenys sukurti taip, kad derinant.

Padėklas dokumentams
Esselte Office Products OY, Esselte Europost Transparent, 623603; Esselte Office Products OY, Esselte Europost Transparent, 623604. Prispaudimo mechanizmas CLIPBOARD pritvirtintas viršuje horizontaliai. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Galimos spalvos: skaidri, juoda, mėlyna, raudona.


Padėklas dokumentams
Rinkitės iš mūsų didelio prekių asortimento teisingomis kainomis ir. A4 – A5 formato dokumentams laikyti. Gaminamas iš specialaus ir kokybiško. Dirbtinės odos darbo stalo rinkinys. Elegantišką 7 dalių rinkinį sudaro: 2 aukštų padėklas dokumentams, padėkliukas užrašų lapeliams, kanceliarinis peilis, stalo. Aplankas dokumentams su lanksčia įsegėle, skaidrus viršelis, spalvotas galinis viršelis.


Skaidrus padėklas dokumentams, A4 fomiato, galimybė dėti vienas ant. Dokumentų laikiklis Laikiklis - padėklas dokumentams su Jūsų firmos logotipu ar šūkiu. Praktiška dovana ir puikus pasirinkimas.

Padėklas dokumentams
A4 formato pagrindas, atrama dokumentams, reguliuojamas pasvirimo. Medinė dėžutė Dokumentams A4 formato. Galime išgraviruot tekstą, palikėjima, logotipą ir t. Ant stalo bus išdėliota trejetas padėklų dokumentams (einamieji reikalai, dokumentai parašui ir vykdymui, neskubūs ir baigti darbai), raštinės. Rankų darbo dėklas tavo dokumentams kompiuteriui iš avies vilnos veltinio ir natūralios odos su metalinėmis sagtimis.


Sukurta ir su meile pagaminta Lietuvoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...