2016 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Paprasti pyragai

Paprasti pyragai Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.

Paprasti pyragai
PRIEŠISTORĖ Išbandytas begalę kartų (receptas nusirašytas prieš 100 metų turbūt iš SM...). Rekordiškai greitai padaromas pyragas. Mane tiesiog užvaldė smalsumas, koks čia pyragas iš tokių produktų gali gautis! Pyragai - Kiekvienas ras tobuliausią desertą sau!
Paprasti pyragai
Pyragai, bandelės, keksiukai, ledai, pyragaičiai, pudingai, putėsiai, saldainiai, sausainiai, tortai, želė, vaisių ir.


Paprastas, labai kakavinis, nesaldus varškės pyragas. Reikės: 500 g miltų; 250 g cukraus; 3 kiaušinių; 150 g sviesto; šaukštelio kepimo miltelių; tirštos uogienės ar džemo. Mūsų publikuojami receptai ypatingi tuo, kad yra gana paprasti, nereikalauja. Jūsų palankumo sulaukusius nekeptus pyragus ir desertus. Labai paprastas paruošti, turintis daugiau nei 100 metų istoriją, pyragas. Jų gaminimo receptai su nuotraukomis.


Nieko mandro nenorėjau gaminti, todėl suimprovizavau labai paprastą pyragą. Trapus pyragas su grietininiu kremu ir avietėmis.

Paprasti pyragai
Jums reikės: grietinės, sviesto, kepimo miltelių, cukraus, miltų. Didelis dėkui Jolitai, už paprastą, greitą, pigų ir skanų pyragą! Tokio amžiaus vaiką pamaitinti nėra taip jau lengva, nes jie dar daug ko negali valgyti (arba jiems nerekomenduojama). Todėl ir šis pyragas yra labai paprastas.


Nu va viska perskaiciau bet tokio pyrago kaip mudvi su mama kepam niekur neradau, paprastas, pigus labai ir skanus thumbup. Norintys pasmaguriauti, tačiau nesugaišti daug laiko, turėtų tikrai susižavėti, šiuo, ypač paprastu moliūgų pyrago. Puikiai tinka tinginiukams ar nenorintiems daug laiko praleisti virtuvėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...