2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Pedkelnes su blizguciais

Pedkelnes su blizguciais Pėdkelnės baltos spalvos, vienspalviai. Puošnios tamsiai pilkos, plonos pedkelnės, su sidabriniais blizgučiais. Puošnios baltos, su sidabriniais blizgučiais,vienspalvės plonos pėdkelnės.

Pedkelnes su blizguciais
Tinklo pėdkelnės su blizgučiais (20 DEN), pagaminta iš didesnio patvarumo siūlų. Nematomai sustiprintais pirštų galiukais. Medžiaga: 78% poliamidas, 18%.


Puošnios, pieno (panna) spalvos, pėdkelnės mergaitėms.

Pedkelnes su blizguciais
Labai dailios su smulkiais aukso blizgučiais, puikiai tiks pasipuošti, bet kokiai šventei. Nepermatomos raudonos pėdkelnės su sidabriniais blizgučiais. Būk išskirtinė šventiniame vakarėlyje! Seksualios, prie kūno dailiai priglundančios pėdkelnės su elegantiškai žėrinčiais blizgučiais už 4 Eur! Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).


Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Plonos, lygios tinklinės pėdkelnės. Ne tik įprastas juodas, bet ir spalvotas, dekoruotas blizgučiais, kristalais. Sudėtis: 82% poliamidas, 18% elastanas.

Pedkelnes su blizguciais
Liepos 14 dieną vykusiame koncerte Jennifer ant scenos pasirodė su gausiai blizgučiais puoštu triko ir juodomis tinklinėmis pėdkelnėmis su. Dzinsinis sijonukas su blizguciais + pedkelnes - Komplektukas Be defektu. DPD Top -50% Dailiai priglundančios pėdkelnės su elegantiškai žėrinčiais blizgučiais už patrauklią kainą!


PATRIZIA GUCCI for MARILYN Elegantiškos pėdkelnės 60 DEN Puoštos per visą ilgį smulkiais blizgučiais, kurie kuria prašmatnų ir įspūdingą vaizdą. Sutikite, dalykiniam susitikimui netiks mini sijonėlis, tinklinės pėdkelnės ir blizgučiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...