2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Puosnus auskarai

Puosnus auskarai Originalūs, puošnūs ir stilingi auskarai moterims kurie tiks pasipuošti ypatingomis progomis ar tiesiog prie vasariškos suknelės ar šortų. Gana panašiomis kainomis parduodami tiek elegantiški auskarai iš sidabro, tiek rankų darbo auskarai ar itin puošnūs auskarai smagiam vakarui. Stilingi puosnus auskarai - Grazus auskarai su plunksna.

Puosnus auskarai
Nuostabi, seksuali, raudona, veliurine suknele, su nerinukais, nemazai tempiasi , foto ant s-m dydzio, tink ir m ir l, ismatavimai :ilgis. Auskarai sidabriniai, akmenys tikri. Parduodu naujus, elegantiskus, labai grazius auskarus.


Kaina 5€ +1€ reg siuntimas, Šalčininkai.

Puosnus auskarai
Pardavimo sąlygos: Siunčiu į kitus. Trumpi auskarai ir ilgi auskarai, su pluknksnelėmis, su akmenėliais. Dideli, masyvūs, maži, prie pat ausies, klipsai. Turime įvairių dydžių ir spalvų auskarų. PUOŠNŪS AUSKARAI SU RAUDONO ATSPALVIO AKUTĖMIS Padidinti. Prekės autorius: Jovitiska Komentarų: 0 Autoriaus profilis.


Atlikimo technika: Bižuterija, juvelyrika. Subtilūs ir puošnūs auskarai kiekvienai, vertinančiai natūralumą ir. Ilgi kabantys auskariukai tamsiai mėlyno krištolo - 25 lt.

Puosnus auskarai
Skaidraus krištolo auskarai - 22 lt. Prekės ženklas: longway; Spalva: Sidabro; Būklė: Naujas. TianDe konsultante added 4 new photos. Jaunatviško žaismingumo politikei suteikė aptemptos kelnės ir prie jų priderinti ilgaauliai batai, o puošnūs auskarai paryškino moters veido.


Original handmade earrings with crystal. Puošnūs auskarai su topazais, nenešioti. Rankų darbo puošnūs auskarai View larger.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...