2016 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Vaikiski rubai urmu is lenkijos

Vaikiski rubai urmu is lenkijos Merginos, Norėčiau pasiteirauti dėl urmo bazių Lenkijoje. Gal kam tekę lankytis ira galite daugiau patarti. Kiek pavyko sužinoti, kad yra didelės.

Vaikiski rubai urmu is lenkijos
Mūsų siūlomas didmeninės prekybos vaikiškais drabužiais asortimentas: marškinėliai. Didmeninė prekyba lenkiškomis prekėmis: drabužiai, batai, aksesuarai, žaislai, namų apyvokos reikmenys ir kiti daiktai iš Lenkijos urmu už didmeninę kainą. Savo klientams suteikiame galimybę drabužius urmu pirkti tiek vienetais, tiek MIX pavidalu. Prekės iš Italijos – didmeninė.


Vaikiski rubai urmu is lenkijos
Siunčiu į “deveti rubai urmu ” surasta šiose kategorijose. Drabužiai, Moteriski,vyriski,vaikiski Įsimink. Mes daugiausiai importuojame moteriškas sukneles is Paryžiaus ir Londono. Mes platintojai markių, tokių kaip. Sveiki, niekaip nerandu adreso, gal kas galite nukreipti teisinga kriptimi? Geros kainos,pirkti urmu (pigiau),skambinkite, rasykite ir susitarsim del kainos. Europos (ir ne tik) šalyse: Italijoje, Turkijoje, Lenkijoje, Didž. Vaikiška patalynė – su ”Disney” animacinių filmukų hero.


Kurioje vietoje Lenkijoje yra didmeninės prekybos rūbais ir avalyne centrai-turgūs?

Vaikiski rubai urmu is lenkijos
Na kažkas panašaus į mūsų "Gariūnus" Vilniuje, tik ten. Kilo įdėja užsiimti prekyba turguje su drabužiais kuriuos planuoju isigyti Lenkijos prekybos bazėse. Prašau parašykite man kokių apskaitos. Prekes planuojamos pirkti iš Lenkijoje esančių bazių urmu. Parduodami deveti rubai urmu is airijos.


Kinija, Turkija, Lenkija, Itali.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...