2016 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Rasinys apie draugyste 250 zodziu

Rasinys apie draugyste 250 zodziu Draugyste yra labai svarbus dalykas. Samprotavimo rasinys draugyste referatas, kursinis, rasinys. Reikia draugą turėti, kad galėtum mylėti, kad galėtum išsaugoti, tik vienintelį draugą.

Rasinys apie draugyste 250 zodziu
Aš jaučiausi laiminga ir įdėmiai klausiau jos žodžių, kurie ir dabar skamba mano ausy. Be draugystės ir pasitikėjimo nebus meilės,o draugystei nėra būtina meilė,svarbiau yra pagarba,pasitikėjimas,supratimas. Pastaruoju metu daug galvoju apie draugystę. Aprašoma kas yra draugystė, jos reikšmė, svarba.


Rasinys apie draugyste 250 zodziu
Dar vienas svarbus draugystės matas yra laikas. Jei metams slenkant pradedi nesutarti su draugu arba jūsų. Sakyčiau, kad žodžius „geras draugas” galima vartoti kaip žodžių „geras žmogus” sinonimą. Antra vertus, draugystė gali kelti ir rūpesčių, nes. Parašę suskaičiuokite žodžius ir pažymėkite 250 žodžių ribą. Mokytoja pasiūlė parašyti rašinį apie tai, kas yra draugystė.


Pasirodo, draugystė gali prasidėti ir taip: nuo perskaitytų knygų. Gražūs žodžiai apie draugystę ir draugus. Dešimtos klasės moksleivių rašinių ištraukos.

Rasinys apie draugyste 250 zodziu
Kiekvienam yra svarbu turėti draugų. Jis padeda mums augti, pažinti pasaulį, atskleisti save. Ilgus šimtmečius žmonės svajojo apie lygybę ir brolybę, apie draugiškus santykius. Poreikis bendrauti, kolektyviai veikti kyla iš žmogaus visuomeninės. Vytauto mačernio gyvenimą ir kūrybą, plati tema „Vytauto mačernio kūrybos.


Masinės informacinės priemonės, pinigai pakeičia nuoširdžią draugystę, o svaigalai bei pasilinksminimai „apvalo“ sielą, nuramina sąžinę ir. Parašykite 200–250 žodžių tekstą, atlikdami rašymo užduotį. Po šeimos tikriausiai didžiausią įtaką mūsų gyvenime turi draugystė. AS apie draugyste remiausi atzalynu, kupreliu ir tuo marcinkeviciaus eilerasciu , manau , kad neblogai. Parašiau 3 puslapius, atrodo tikrai neblogai (rašinys tikėjausi bus stiprioji pusė). El kiek zodziu kad tiek daug prirasei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...