2016 m. gruodžio 16 d., penktadienis

Seimos geroves centras baseinas

Seimos geroves centras baseinas Užsiėmimų baseine metu dalyvauja 5-6 nėščiosios. Centro ilgametė patirtis – tai nėščiųjų ir pasiruošimo būsimai tėvystei kursai. Vandens temperatūra siekia net iki 32,5oC.

Seimos geroves centras baseinas
Vienintelis Klaipėdoje šeimai skirtas baseinas siūlo ``šiltą`` kelią į sveikatą ir harmoniją. Baseino ir vandens švarai taikomi itin. Kviečia atsipalaiduoti pirtyje ir mėgautis geros savijautos akimirkomis. Nėščiųjų kineziterapinis ištyrimas.


Seimos geroves centras baseinas
Mūsų Šeimos gerovės centras skirtas šeimoms. Pradėjome nuo nėštumo kursų, po to lankėm voneles, o dabar lankome baseiną. Laisvalaikio ir sveikatingumo centras Klaipėdoje. Sveikos, gal lanketes nesciuju mankstoje (baseine ar saleje). Kviečiame pasimėgauti vandens teikiamais malonumais, atgauti jėgas ir maloniai praleisti laiką su šeima. Kursai būsimoms mamoms, nėščiosioms. BĮ Klaipėdos miesto šeimos ir vaiko gerovės centro Pagalbos vaikams padalinio Dienos socialinės priežiūros skyrius (Vaikų dienos centras) kartu.


Modernus, su meile įrengtas centras – tai. Klaipėdoje, popietės šeimai, vaikų gimtadieniai Klaipėdoje, gimtadienis baseine, kūdikų masažas Klaipėdoje.

Seimos geroves centras baseinas
Mūsų baseine organizuojamos plaukimo treniruotės vaikams. VŠĮ “Šeimos gerovės centras” yra skirtas šeimoms – būsimiems bei esamiems tėveliams, jų vaikams. Lošimų priežiūros tarnyba prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos 1,057 views. Trijų aukštų baseino su sveikatingumo centru pastatas atitiks aukščiausius.


Itin šiltas baseinas yra pirmas ir vienintelis Klaipėdoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...