2016 m. gruodžio 21 d., trečiadienis

Siurpuliukai per kuna

Siurpuliukai per kuna DELFI - Kūne atsispindi viskas – jis nemeluoja, net jei žodžiai kalba netiesą. Ir jei kūnas siunčia nepatinkantį signalą, vadinasi kažkas. Būna dalykų, nuo kurių pereina šiurpuliukai per visą kūną.

Siurpuliukai per kuna
Kai šiurpuliukai po kūną bėgioja, - nepaneigsi, jog coveris nerealus. Uždaras pasaulis: uždariausia bendruomenė. D nzn nuo ko,ar nuo muzikos, ar nuo kalbos, bet efektingai pasakyta kalba tai tikrai,liux! Edgaras Ulanovas: „Kas kartą prieš rungtynes Kaune per kūną eina.


Siurpuliukai per kuna
Ar ir jums per kūną bėga šiurpuliukai prisiminus tas emocijas? Pabandom iš naujo pakartoti prieš 10 metų vykusį triumfą! Tai – nedidukas įdubimas toje vietoje, kur kaklas. Justinas Dentmonas netikėjo, kad vieną dieną sugrįš į Kauną. Todėl, kai antradienį dieną per lėktuvo langą jis pamatė pažįstamas vietas, kaip. Juk nuo jo didingų žodžių apie tautos vienybę kiekvienam lietuviui turėtų šiurpuliukai per kūną nueiti! Klausydamasis puikios melodijos, negalėjau nepastebėti, kaip per visą kūną bėgioja šiurpuliukai. Norėjau tai įamžinti ir parodyti žmonai”.


Niekas nepakeis jausmo, kai giedant himną po kūną bėgioja šiurpuliukai.

Siurpuliukai per kuna
Tik būdamas rinktinėje gali tai pajausti. Nepastebeje kur voras dingo, pasamone pasiulo varianta - gal jis ant musu kuno. Kiekvieną kartą, kai Ji norėdavo, kad žengčiau vyriškai iniciatyvų ėjimą, žengdavau taip, kad per jos kūną nubėgdavo šiurpuliukai. Pasinaudoję didesne nei dviejų savaičių pertrauka „SMScredit. A lygoje“, „Trakų“ futbolininkai sužaidė kontrolines rungtynes su Utenos.


Erogeninės sritys: kai šiurpuliukai bėga kūnu. Kaip du žmonės vienas kito geidžia ir tą aistrą patenkina – labai intymus dalykas ir tikriausiai pati įdomiausia. Jį pamačius per kūną perbėgo šiurpuliukai. Greitai tarp mūsų užsimezgė ryšys, kuris nenumaldomai stiprėjo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...