2016 m. gruodžio 12 d., pirmadienis

Siuvimo masinos juki

Siuvimo masinos juki Mašina skirta tiems, kam labai svarbi. JUKI DDL8700B-7WB yra įdiegtos automatinės adatos pozicionavimo, automatinio užtvirtinimo, siūlo nukirpimo ir pėdelės pakėlimo funkcijos, kurios padeda. Buitinės kompiuterizuotos siuvimo mašinos JUKI. Parduodu pramoninę siuvimo mašiną JUKI dirba ant 360v. Automatinis siūlo nukirpimas , įtvirčio nustatymai siuvimo pradžioje ir pabaigoje,galima daryti tik. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! As pirkau Juki su horizzontalia saudykle.


JUKI siuvimo mašinos su nuolaidomis, akcijos, išpardavimai. Kaip man paaiskino siuvimo masinu meistras, jau daug metu dirbantis si darba, kad tokios siuvimo. Variklis 220V Daugiau info telefonu. Juki namų siuvimo mašina suteiks galimybę kurti gražius kūrinius, kurie visiškai priklauso nuo Jūsų vaizduotės. Mūsų manymu, siuvimas yra gyvenimo įgūdis. Prekiaujame pramoninėmis siuvimo mašinomis SIRUBA, JUKI, BROTHER ir kita siuvimo pramonės įranga: dubliavimo presai, spaudžių presai, garo.


Jau daugelį metų mūsų įmonė tiekia lengvosios pramonės įrengimus Lietuvoje. Ieškai geros siuvimo mašinos internetu pigiau? Siuvimo mašinos, Janome, Singer, Jaguar.

Siuvimo masinos juki
JUKI MO-735 tai daugiafunkcinė krašto apmėtymo bei grandininio dygsnio siuvimo mašina. Išsirinkite savo siuvimo masinos modelį, garantija 24 mėn. Singer“, „Brother“, „Janome“, „Juki“, „Veritas“ ir kt. Pramoninės siuvimo masinos juki ir garudan. Prailgintos cilindrinės platformos, unisoninio transportavimo siuvimo mašina su.


Mašinos ypatingai sunkiems audiniams Žyma: JUKI. JUKI HZL-355ZW-B siuvimo mašina viena populiariausiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...