2016 m. gruodžio 6 d., antradienis

Skrandzio ligos simptomai

Skrandzio ligos simptomai Tačiau ne kiekvienas sugeba atskirti, kurie iš šių simptomų yra pavojingi, o kurių galima. Dažniausios skrandžio ligos – gastritas ir opaligė. Jie gali kamuoti tuoj po valgio ar kiek vėliau, kartais prieš valgį, naktį. Pagrindiniai opaligės simptomai - pykinimas, vėmimas, rėmuo, skausmas. Pastovus rūgštaus skrandžio turinio patekimas į stemplę (refliuksas) dirgina stemplę. Simptomai: apetito stoka, sunkumo pojūtis, pykinimas, vėmimas krauju, skausmas po duobute, kūno masės. Skrandžio vėžys – tai piktybinis skrandžio auglys.

Skrandzio ligos simptomai
Gastroezofaginis refliuksas (GERL) – kas tai?


Kokie šios ligos būdingi ir netipiški simptomai? Dažnas iš mūsų yra bent kartą pajutęs. Diafragmos išvarža (kai dalis skrandžio patenka į krūtinės ląstą) taip pat gali dirginti ASR ir sukelti refliuksą. Ką turėtumėte žinoti apie skrandžio rūgštį? Visiems įprasti šių negalavimų pavadinimai, tokie kaip „rėmuo“ arba „skrandžio opa“, yra simptomai, kurių. Dažnai pasireiškiantis rėmens pojūtis gali būti ligos išraiška.


Vėmimo metu vyksta atvirkštinė skrandžio peristaltika (antiperistaltiniai judesiai). Pagrindinis opaligės simptomas –viršutinės vidurinės pilvo dalies skausmas.

Skrandzio ligos simptomai
O pirmieji skrandžio vėžio ligos požymiai yra nuovargis, bjaurėjimasis mėsiškais. Sergant lėtiniu gastritu simptomai kurį laiką gali nepasireikšti. Atsiradus skrandžio uždegimui gali prasidėti dehidratacija, todėl būtina gerti. Ligos aprašymas; Gydytojai; Simptomai; Straipsniai; Vaistai ligai gydyti. Priklausomai nuo ligos priežasčių, simptomai tęsiasi nuo dienos iki savaitės.


Gastritas – skrandžio arba žarnyno uždegimas, kurį dažniausiai sukelia virusai. Lėtinio gastrito požymiai ligos pradžioje būna būdingi ūminiam gastritui. Vėliau, kai skrandžio uždegimas pereina į lėtinį, simptomai dažniausiai išnyksta. Gastritas - skrandžio liga, kai skrandžio gleivinėje atsiranda daug raukšlių, ji parausta. Kiti dažnai pasitaikantys simptomai – pykinimas, vidurių pūtimas ir gausiai išsiskiriančios dujos. Apie šią ligą, jos priežastis, ištyrimą ir gydymą.


Pykinimas – daugybės įvairiausių ligų ir būklių simptomas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...