2016 m. gruodžio 29 d., ketvirtadienis

Stalo žaidimas dobble

Stalo žaidimas dobble Kaina taikyta laikotarpiu nuo 2017-02-25 iki 2017-02-25. Dobble“ yra visa serija greitų mini žaidimų, kuriuose visi žaidėjai žaidžia tuo pačiu metu. Galite žaisti mini žaidimus tam tikra tvarka, atsitiktinai, arba tą patį. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Monopoly, Alias, Bingo, Mafija, Angry Birds, Uno, Mad Wish ir daug kitų. Stalo žaidimai, galvosūkiai internetu pigiau! Pašėlusiai linksmas ir paprastas žaidimas.

Stalo žaidimas dobble
Jo taisyklių net nereikia aiškinti – sukviečiate draugus, susėdate prie stalo, ant kilimo, smėlio ar žolės ir.


Vienas populiariausių vakarėlių stalo žaidimas, su labai paprastomis taisyklėmis ir su pagrindiniu fokusu reakcijos greičiui. Kviečiate draugus, sėdate prie stalo, ant kilimo, smėlio ar žolės ir tiesiog žaidžiate! Ačiū, kad norite padaryti gerą darbą bei įgyvendinti sudėtingomis sąlygomis augančio vaiko svajonę. CARDINAL GAMES žaidimas domino metalinėje dėž. Visoje pakuotėje yra 55 kortelės Žaidimo laikas: 10-20 minučių Žaidėjų skaičius: 2-8. Kortelėse spalvoti skaičiai, formos. Parduodu tokį pat už 13 Eur like 2 vnt. Reakcijos ir pastabumo žaidimas, kurį galima žaisti net 5 skirtingais būdais.


Stalo žaidimas dobble
Populiariausias – kuomet reikia savo ir ant stalo. Stalo zaidimai populiariausi vaikams, vakareliams ir kt. Stalo Žaidimai: N-a-u-j-a-s kortų žaidimas „Dobble“ Vilnius. Dobble yra daugiau nei 50 simbolių, 55 kortelės (8 simboliai kiekvienoje) ir tik vienas sutampantis. DOBBLE - tai linksmas, greitos reakcijos. Penktadienis po pamokų linksmas greitos reakcijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...