2016 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

Trollbeads odine apyranke

Trollbeads odine apyranke Ruda Odinė Apyrankė Su Švelniai Pilku Atspalviu( be užsegimo). Parduodama: trollbeads apyrankė - 30 eur užsegimas žydintis perlas (retirintas)- 50 eur aukštakulnis. Trollbeads: Balta Odinė Apyrankė - Tikras grožis slypi paprastume.

Trollbeads odine apyranke
Tai iš pačių pirmųjų odinių apyrankių serijos kurios atkeliavo į Lie. Originalus TROLLBEADS papuošimas Jūsų eglutei. Odine apyranke su 1karoliuku kubinio cirkonio karoliuku 75eur. Iš pradžių karoliukai buvo veriami ant odinės kaklo virvelės, o tik vėliau.


Trollbeads odine apyranke
O pardavėja irgi - pamato trollbeads apyrankę ir dantim kalena. Savo vaikams esu padovanojusi paprastas odines apyrankes ant kurių jie. Labai įdomu kas renkat TROLLBEADS, PANDORA , MY SECRET. Aš turiu odinę dvigubą pandoros apyrankę, gavau dovanų nuo vyro prieš. Odine raudona apyranke užsegimas Didele Žuvis. Nauja elegantiška apyrankė su blizgančiais akmenukais. Lietuvos auksas (60lt) Amazonitas (110lt) Vynuoges (90lt) Liutai is abieju pusiu (90lt) odine apyranke(20lt) Lauksiu jusu.


Karoliukus galima vertis į apyrankę ant rankos, arba ant kaklo. Kartu su karoliukais galima užsisakyti ir odinę tvirtą ir nesitampančią.

Trollbeads odine apyranke
Die Perle passt auf alle gängigen Wechselsysteme wie z. PANDORA ALE 925 Apyranke su 7 Karoliukais Ilgis 22 cm Karoliukai. Pas mus rasite įvairiausių odinių sagių, apyrankių, auskarų bei sagių-gėlių iš audinių. Daiktas sidabrine apyranke su deimantais. Auskarai ir apyranke, ranku darbo puosnus papuosalai.


Daili moteriška smėlio spalvos odine rankinė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...