2016 m. gruodžio 13 d., antradienis

Ukmerges technologiju ir verslo mokykla vairavimo kursai

Ukmerges technologiju ir verslo mokykla vairavimo kursai Mokyklos renginai, projektai, nuotraukos, mokyklos laikraštis. Ukmergės technologijų ir verslo mokykla. Institucijos grupė: Profesinio mokymo įstaigos.

Ukmerges technologiju ir verslo mokykla vairavimo kursai
Ekspeditoriaus, Turinčio Teisę Vairuoti Ce Kategorijos Automobilių Ir Priekabų Junginius. TR1 kategorijos traktorių vairuotojų (traktorininkų) mokymo programos trukmė - 160 val. Kaišiadorių technologijų ir verslo mokykla. UAB "Rigveda" – vienas iš lyderiaujančių vairavimo mokymo centrų Lietuvoje!
Ukmerges technologiju ir verslo mokykla vairavimo kursai
RTVMC, Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centras, profesinis mokymas.


Kelmės profesinio rengimo centras, Marijampolės profesinio rengimo centro. Nuo 2017-02-06 iki 2017-06-29 vyksta vairavimo pamokos. Mokymo įstaigų, turinčių teisę vykdyti papildomą vairuotojų mokymą, sąrašas. Tradiciškai šventėje dalyvaus ir Vilniaus technologijų ir verslo profesinio. Kauno taikomosios dailės mokyklos ir. Lietuvos vairuotojų rengimo įstaigų asociacijai.


Nuo ankstyvo ryto mokyklos kieme jau rikiavosi patys įvairiausi. Kadangi mūsų mokykla ruošia darbuotojus autoservisams, vairuotojus įmonėms, mes.

Ukmerges technologiju ir verslo mokykla vairavimo kursai
Ekovairavimo ir saugaus vairavimo mokymai įmonėms - eiliniams vairuotojams bei. Naujienos - Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykla - Žirmūnų g. Organizuojami vienos dienos ir ilgalaikiai kursai. Lietuva - variklių remonto modulį, Danija – stabdžių ir vairavimo sistemų modulį. Ateik su pora į vairavimo kursus ir gauk 30 € nuolaidą :) Daugiau info.


JAGO vairavimo mokykla, Mokymo centrai, vairavimo kursai, vairavimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...