2016 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Vaikiskos kepures berniukams

Vaikiskos kepures berniukams Rudeninės, žieminės ir vasarinės kepurės, skarelės mergaitėms, kaklaskarės, šalikai, įvairios pirštinės. Vaikiškos sezoninės kepurytės, 34-36 cm. Vaikiskos kepureles-kepures berniukams. Sterntaler kepurėlės vaikams įvairių spalvų, modelių ir raštų. Galėsite pasirinkti kepures užrišamas raišteliais arba užmaunamas. Kiekvienas vaikas yra asmenybė - TuTu su meile vaikams.


Tiks ir mergaitei ir berniukui 3-7 metu. Kyta“ parduotuvė internetu siūlo įsigyti ne tik viršutinius rūbus – mūsų asortimente yra ir vaikiškos kepurės, galvos apdangalai ir skrybėlės berniukams. Kepurytės Mieliems Berniukams (1-2m.) Dydžiai: Mėlyna. Kaip megzti vaikišką kepurę su ausytėmis? GREEN ROSE rankų darbo megzta kepurė. Savo veiklą grindžiame mintimi, jog mūsų klientas visada. Labai šauni parduotuvė, esam patenkinti kepure mažajai bei kaklskarėmis ir greitu pristatymu. Yra du modeliai, užsakydami prekę rašykite kokią spalvą norėsite.


Kepurės vaikams -Madingos-puošnios- vaikiškos kepurės internetu -vaikiški aksesuarai pigiau. Vykdydami ES direktyvos dėl privatumo ir.

Vaikiskos kepures berniukams
Smagus komplektėlis mergaitėms ir berniukams. Moteriškos, vyriškos, vaikiškos kepurės internetu! Mes turime tokių gamintojų kepures kaip ADIDAS, AIRWALK, PIERRE CARDIN, FIRETRAP, LEE COOPER. Kaina: nuo mažiausios, Kaina: nuo didžiausios. Marškinėliai su atšvaitais, kepurės-atšvaitai, vaikams ir suagusiems.


Vasarinės kepurės, siuvinėjimas ant kepurių, Vasarai kepurėsvaikams kepurėsvaikiškos vasarinės kepurėssiuvinėjimas ant. Megztos žieminės kepurės vyrams, moterims ir vaikams. Pusvilnonė prailginta vaikiška kepurė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...