2016 m. gruodžio 25 d., sekmadienis

Veliurinis audinys

Veliurinis audinys Audiniai pigiai - veliūras, trikotažas. Kokybiškas ir dailus aksomas Jums. Didžiulis įvairiausių audinių pasirinkimas.

Veliurinis audinys
Mažiausias matuojamas kiekis 0,2 m. Rinkitės, kurkite, siūkite kartu su TavoSapnas. Nuostabus, švelnus, lepinantis audinys suaugusiems ir mažyliams. Greičiausiai džiūva ir lėčiausiai dėvisi iš visų bambuko audinių.


Veliurinis audinys
Broko1 ir Broko2 detalizacija. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Veliūrinis audinys Kodas: J100124A Plotis: 145 cm Sudėtis: 100 % PES. AUDINIAI UŽUOLAIDOMS IR BALDAMS (368). Spalvoti audiniai siūlo įvairių spalvų ir faktūrų trikotažinius audinius: nuo ploniausių iki storiausių, nuo blankesnių spalvų iki visiškai ryškių ir tamsių spalvų, nuo. Vėliūras ar dar kitaip barchatinis audinys yra išaustas froto pagrindu, išorinėje pusėje nepaprsatai švelnus. Girdint už lango pavasarinius garsus, kartkartėmis nušvintančią saulę jau pradedam užuosti PAVASARĮ :) Kad laukimas neprailgtų.


No automatic alt text available.

Veliurinis audinys
Sertifikuotas Oeko Tex Standart 100 veliūrinis trikotažas. Storokas, nelabai tamprus trikotažas. Tinka siūti: megztukus, kelnes, sukneles, džemperius, sijonus ir. Pristatymo laikotarpis: jau sekančią dieną siunta bus pristatyta. Kai tai įvyksta, šie audiniai gali išlaikyti daugiau kraujo nei iki šiol.


Taip nustojus vartoti papildus, audiniai lieka. Vis dėlto brangias medžiagas, tokias kaip aksomas ir brokatas, ir jie naudojo tik ypatingomis progomis, kasdieniams drabužiams nelabai tiko ir gležni audiniai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...