2016 m. gruodžio 20 d., antradienis

Vyriski kasmyro salikai

Vyriski kasmyro salikai Mūsų parduotuvėje rasite didelį vyriškų rūbų iš 100% kašmyro pasirinkimą. Nežinote, kurioje kategorijoje pradėti reikiamo rūbo. Specializuota prabangių rūbų iš kašmyro internetinė parduotuvė.

Vyriski kasmyro salikai
Kašmyro šalikai ir skarelės - Kasmyras. Prabangios prekės iš kokybiško 100% kašmyro; Parašykite mums! Specialios technologijos akrilas yra šilko švelnumo, kas ne tik puikiai šildys bet ir jaus leis komfortiškai. Stilingi vyriški šalikai Giovanni Cassini - kašmyro švelnumo tekstūra ir sodrios spalvos.
Vyriski kasmyro salikai
Rinkitės šaliką tik iš natūralios medžiagos – įvairios vilnos, šilko arba tankios medvilnės.


Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Deja, Lietuvoje šiuolaikišką stambių siūlų vyrišką vilnonį šaliką. Cashmere kepurės ir šaliko komplektas. Puikus švelnaus kašmyro komplektukas - kepurė ir pirštinės. Burberry mados namai pristatė naujausią savo vyriškų drabužių kolekciją. Jo tradicinė vyriškų drabužių kolekcija daro reveransą britiškam rankų. Kasmyro salikas tik 29lt - Labai grazus ir siltas 100%kasmyro vyriskas salikas. Labai siltos, minkstos ir svelnios salikai-movos vaikams ir.


Vyriski kasmyro salikai
Massimo Dutti - vyriškų drabužių, batų ir aksesuarų prekinis ženklas iš Ispanijos. Sakoma, kad imperatorius Napoleonas. KASHMIR HOUSE tamsiai mėlynas moteriškas kašmyro šalikas su kailiuku - Sudėtis: 100% kašmyras Matmenys (cm) 200X70. Daugumos gamybai panaudota natūralaus pluošto medžiaga - medvilnė (premium cotton), o taip pat ir kašmyras ar vilna. Pavyzdžiui, Mongolijos kašmyro šalikas. Kepurės, šalikai, pirštinės, petnešos ir kt. Nemokamos mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo ar kitos technikos schemos.


Vyriškas džemperis džinsinė (Mėlynas).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...