2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Afrikos augalija

Afrikos augalija Aštuoni keisčiausi pasaulio augalai - DELFI Gyvenimas","rh":"delfi. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Augalai prisitaikę pakelti ilgai trunkančią sausrą: lapai šiurkštūs, labai nuleisti.

Afrikos augalija
Savanos ypač būdingos Afrikai, didelius plotus užima Pietų Amerikoje, Indijoje ir. Iš dešinėje pusėje esančio žodžių sąrašo atrask tinkamą ir jį paspausk pelės pagalba. AFRIKOJE užima introdukuoti augalai. Gyvūnija ir augalija Namibo dykumoje.


Afrikos augalija
Apie gražiai įrengtą, spalvingą akvariumą svajoja daug akvariumistų, tačiau rinktis į akvariumą augalus ir žuvis remiantis. Integruota biologijos ir geografijos. Apima senojo kontinento atogrąžų kraštų augaliją. Arabija ir Indija, čia yra miškų ir savanų, ši sritis dalijama į. Hipopotamai skirstomi į didžiuosius ir mažuosius. Afrika - antras pagal dydį žemynas po Azijos. Afrikos ciklidai ir akvariumo augalai. Sueco kanalas ir Raudonoji jūra skiria Afriką nuo Azijos, o Gibraltaro sąsiauris ir Viduržemio jūra nuo Europos. Augalija: dygliuoti krūmai, šiurkšti neaukšta žolė, mažai medžių.


Afrikos augalija
Augalija - efemerai, gipsažolių tipo augalai, kulkšnės, pelynai. Gentyje virš 340 rūšių, daugiamečiai augalai, dažnai su medėjančiu stiebu. Pradedant kalbėti apie Afriką, reiktų visų pirma, nustatyti regionus. Antarktida thumbnail Fotosintezė thumbnail Australijos augalija thumbnail. Iš pradžių atrodė, kad šiose vietovėse gyventi neįmanoma: aplink kalnuotos dykumos, skurdi augalija (2 pav.), virš galvos kepinanti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...