2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Asmenine fotosesija kaune

Asmenine fotosesija kaune Asmeninė fotosesija – tai galimybė padovanoti ne paprastą portretą, o savo istoriją. Kviečiame Jus į Kauno širdyje įsikūrusią. Pas mus atliekamos įvairios fotosesijos – asmeninė, poros romantinė fotosesija.

Asmenine fotosesija kaune
Raktiniai žodžiai: fotostudija Kaune, studija, fotosesija, asmeninė fotosesija. Porelių ir asmeninės fotosesijos Kaune fotostudijoje. Pagalvokite, ar ne laikas Jums turėti daugiau bendrų jausmingų fotografijų?


Vestuvių, krikštynų ir kitų progų fotografavimas studijoje.

Asmenine fotosesija kaune
Profesionalios fotosesijos su makiažu ir temine apranga. Blondinė primerkusi akį fotosesijoje Kaune. Meniškas ir originalias nuotraukas Jums padarys fotografė Laura Žygė. Jums svarbių akimirkų dailias, meniškas ir įsimintinas nuotraukas, kurios džiugins Jus visą gyvenimą. Vestuvių fotografija Kaune, Vilniuje, visoje Lietuvoje.


Fotografas Klaipėdoje, Fotografas Kaune, Fotografas Kaune, Fotografas Vilniuje. Meninė asmeninė, nėščiosios arba erotinė fotosesija Gintauto Skuodo studijoje. Galėsite rinktis nėščiųjų, vaikų bei kūdikių, šeimos, asmeninę, poros ar erotinę fotosesiją. Išvykstamosios fotosesijos Kaune ir Kauno apylinkėse.

Asmenine fotosesija kaune
Asmeninės fotosesijos Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Nidoje. Vieta: Kaunas; Dalyviai: 1-2; Sezonas: Visais metų laikais; Galioja: 12 mėn. Asmeninė merginos fotosesija su makiažu: Makiažas + 1 valandos fotosesija. Asmeninė vaikino fotosesija: (odos paruošimas 6Eur pagal pageidavimą): 1. Asmeninė, glamour, portretinė, modelio portfolio, erotinė, poros, šeimos fotosesija.


Fotosesijos studijoje atliekamos tik Kaune. Kategorijoje asmeninė fotosesija Kaune 5 specialistai siūlo paslaugas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...