2017 m. sausio 30 d., pirmadienis

Anakardžio riešutai

Anakardžio riešutai Norint būti sveikais rekomenduojame valgyti maždaug saują riešutų per dieną. Subtiliai saldūs, kiek traškūs ir ypač gardūs anakardžių riešutai – puikus užkandis ir desertas. Sveikatos tyrimai rodo, kad riešutai yra vienas svarbiausių baltymų ir energijos šaltinių.

Anakardžio riešutai
Vaisiaus viršūnėje susidaro „tikrasis“ vaisius, vadinamas „anakardžio riešutu“. Anakardžių riešutai turi didelį energijos tankį, maistinių skaidulų. Tai lenktas, iš dviejų skiltelių sudarytas sausasis kaulavaisis, jo viduje yra sėkla. Visi riešutai turi labai panašų kiekį geležies, o daugiausia – pistacijos, net 6,6 mg.


Anakardžio riešutai
Tuo tarpu anakardžių riešutai – 5,60 mg. Anakardžio riešutai - savo forma primenantys inkstą riešutai rekomenduojami besilaukiančioms moterims, nes juose yra nėščiosioms būtinos folio rūgšties. Viskas apie riešutus, sodinimą, auginimą ir valgymą. ANAKARDŽIO RIEŠUTUOSE yra ne ką mažiau geležies nei mėsoje, todėl šiuos riešutus turėtų rinktis ypač vegetarai. O Sirijos ir Persų medikai pistacijas skiria, norintiems sulieknėti. Patarimas: šiuos riešutus r inkitės kuo žalesnius – tuomet jie naudingesni. Brazilijos) ir šie čia taip puikiai prigijo, kad šiandien Indija ne tik pati suvartoja anakardžių riešutų vos ne daugiausia. NaujienaBRC sertifikatas gamybinei įmonei UAB Pajuva Daugiau naujienų.


Brokolinių kopūstų salotos su sezamo padažu ir anakardžių riešutais 4 asm.

Anakardžio riešutai
Gerai nuplaukite brokolius rabe (turi daug pavadinimų: rapini, broccoletti ir pan.). Baltymų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Riešutai - puikus užkandis skubantiems, būtent jais dietologai pataria. Be to, anakardžio riešutuose gausu magnio, cinko ir vario, kurie. Many translated example sentences containing "anakardžių riešutai" – English-Lithuanian dictionary and search engine for English translations.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...