2017 m. sausio 30 d., pirmadienis

Skaniausias tortas

Skaniausias tortas Skaniausias tortas per valandą – visoms artimiausioms progoms. Data 2014 vasario 14, autorius Beata Nicholson. Man taip kartais būna, kad jei aš kažką.

Skaniausias tortas
Nieko kepti nereikia, tik sumaišyti. Regis, dar šaldytuvas nespėja atsigauti nuo prigrūstų kalėdinių patiekalų, o jau mintys sukasi apie Naujųjų metų stalą. DELFI - Norite karališkai palepinti savo šeimą ar brangiausius svečius? Tuomet iškepkite jiems „Tinginio“ tortą.
Skaniausias tortas
Skaitytojos receptas: pats skaniausias tortas „Audra“.


Tai labai skanus ir prabangus tortas. Juo su pasididžiavimu gali vaišinti visus savo draugus, gimines arba jį pasigaminus nusinešti į svečius. Napoleono Bonaparto laikais karų ir kovų. Tortų receptai su nuotraukomis, tortai su aprašymais ir detaliomis tortų. DELFI - Jį valgiusieji tvirtino, kad tai - skaniausias medaus tortas. Bus mamos gimtadienis, sumasciau padaryti torta, perverciau visokius int. Vakar švenčiau gimtadienį su geriausiu pasaulyje tortu be gliuteno!


Skaniausias tortas
Kas ragavo (o ragavusių jau yra nemažai), visi prašė pakartoti! Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Posts about skaniausias tortas written by izraeliozose. Skonis buvo toks ypatingas, kad tuoj pradėjau regzti planus, kaip jį apgyvendinti sūrio torte. Ypatingai skanus maskarponės sūrio tortas su saldžiu kaip pasaka. Nereikia savęs perspausti, ypač jei sveikai maitintis ir sportuoti tik.


Nesvarbu - vestuvės, jubiliejus, krikštynos ar gimtadienis - tortas tapo neatsiejama kiekvienos šventės dalis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...