2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Augalai megstantys saule ir siluma

Augalai megstantys saule ir siluma DELFI - Pietiniai balkonai ar terasos - tipiškos saulėtos vietos. Vasaros metu juose karšta, visą dieną šviečia saulė, oras yra sausas, mažai juda. Tiesioginius saulės spindulius mėgstančios gėlės pavėsyje neatskleis.

Augalai megstantys saule ir siluma
Kai kurie saulę mėgstantys augalai atkeliavę iš dar tolimesnių kraštų. DELFI - Liūdna žiūrėti į įkaitusių radiatorių aukas – augalus nulinkusiais. Net šaltuoju metu žemė turėtų būti vos šlapia, nes tai drėgmę mėgstantys augalai. Labai skatiname susipažinti su dekoratyvinių augalų įvairove ir ypatumais bei privalumais.


Augalai megstantys saule ir siluma
Saulę mėgstantys dekoratyviniai augalai. Augalai ypac megstantys saules sviesa ir siluma – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Paieška augalų kataloge: Paieška pagal. Saulė teka 07:11, leidžiasi 17:53. Tik nepamirškite, kad nemažai kambarinių augalų nepakantūs ilgai plieskiančiai saulei ir skersvėjams. Pasidomėkite, ar augalas labiau mėgsta šilumą, ar vėsą. Suprantama, kad kuo gausesnė rūšimis gentis, tuo įvairesni augalai ir jų poreikiai, tad žemiau pateiktos. Kadagiai (Juniperus)- šviesiamėgiai, pakeliantys sausrą, mėgstantys gerai drenuotą dirvą.


Saule toleruoja tik nuolat drėgnoje dirvoje.

Augalai megstantys saule ir siluma
Tai šilumą mėgstantis augalas, kilęs iš Vidurio Amerikos. Be šilumos, alamandai būtina drėgmė, gerai apšviesta, tačiau be tiesioginių saulės spindulių vietą. Yra nemažai kambarinių augalų, kurie auga ir puikiai jaučiasi išsklaidytoje. Nepaisant daugumos nuomonės, kad augalams reikia daug saulės, vis dėlto. Tai daugiametis augalas, augantis derlingose, gerai nusausintose dirvose.


Daugiametė gėlė mėgstanti šilumą ir saulės šviesą. Visų pirma, tenka rinktis tik tuos augalus, kurie išgyvena gaudami mažai saulės šviesos. Dažniausiai tokių gimtinė – miškas, todėl jie įpratę prie. Petražolės – augalas, mėgstantys šviesą. Turiu zemes lopineli kuriame saules beveik nera. Tiksliau labai mazai saulytes ten.


Gal galetumet patarti kokias darzoves ir kokias geles. Normali kambarių šiluma žiemą – 16- 18 °C; ji tinka daugeliui tropinių ir. Namų vidaus gėlių privalumai ir priežiūra Namų augalai, kitaip dar. Alavijas – ypač tinkamas pasirinkimas papuošti saulėtą virtuvės langą. Alavijo priežiūra elementari – neprižiūrėti. Dekoratyvinių augalų medelyne auginami ir tokie augalai, kurie gali ar mėgsta augti pavėsyje, kur nėra ne tik tiesioginių saulės spindulių (arba jų labai mažai).


Yra žinoma, jog kanapės yra augalai, mėgstantys saulę ir šilumą. Net jeigu jie ir toleruoja pavėsį, augalai pagamina daug mažiau sėklų ir žiedadulkių kai iš jų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...