2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Gelyciu mezgimas virbalais

Gelyciu mezgimas virbalais Parodau ,kokią gėlytę padariau vakar. O ten ne virbalais tos gėlės megztos? Ieškome mezgimo, nėrimo schemų ir aprašymų (II)50 žin.

Gelyciu mezgimas virbalais
Kojinytės, batukai, tapkutės (schemos)50 žin. Mergaitei (su gėlyte) - apimtis ~44 cm. Дневник Eglespyglys Виртуальный дневник Eglespyglys Темы:. Jei mokate megzti kojines, tai tikrai nebus sunku megzti 5 virbalais, o jei.
Gelyciu mezgimas virbalais
Airiškieji nėriniai”, kuriame tiek visokių nuostabių gėlyčių bei lapų.


Nertų gėlyčių, motyvų su nėrimo schemomis galerija. Keletas sakinėlių apie mezgimo būdus. Per 5 akis išmegztos 5 akys ("muselė"). Noriu nusimegzt gelyciu, ir su ziogeliu prie kepures prisisegt. Liudvikos skrynia: Nertos gėlytėsliudvikosskrynia. Senovės Egipte nebuvo papročio šeimininkei dovanoti gėlių, atvirkščiai, ji kiekvienam svečiui įteikdavo lotoso žiedą. Atsisiųskite patrauklaus megztuko mergaitei mezgimo schemą! Nemokamos mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo ar kitos technikos.


Gelyciu mezgimas virbalais
O norinčias išmokti mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo, kviečiame į Mamų studijos užsiėmimus. Ir kepurė, ir gėlytės darytos adata. Nedidelė, lengva medinė matinė sagutė su gėlyčių piešiniu. Pradžiamokslis, mezgimo raštai ir įkvepiantys modeliai“ (2008), „100 megztų ir nertų gėlių“ (2011), „Gražiausi mezgimo raštai“ (2011) ir „ 80 nuostabių idėjų. Norėdami žiūrėti daugiau iš Rankdarbiai - mano. Vietoje virbalų ar vąšelio ji naudoja virvelių mezgimo malūnėlį, kuriam tinka.


Mano rankų darbo dovana yra velta gėlytė (sagė). Jam megzti patiko labiau nei į mokyklą eiti“, – taip savo sūnų pristato sena motina. Ir tai yra paaiškinimas, kodėl nei skaityti, nei rašyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...